Povezane vesti
"Udario bi me, a kad zaurla ja se zabetoniram" Velika ispovest Aleksandrine majke o kojoj bruji Srbija: Poginuću...
Kurir 18.01.2025
Jedna od glavnih tema u rijaliti programu “Elita“ jeste odnos između Aleksandre Nikolić i njenog ljubavnika Milovana Minića koji je nedavno postao učesnik pomenutog rijalitija. Žučne rasprave deo su svakodnevnice ovog bivšeg para, a u Subotici živi… »
"Blic" u kući majke Aleksandre Nikolić! Otkrila šok detalje o Milovanu i ćerki: "Rekla mi je: "On bi me udario, kad zaurla ja…
Blic 18.01.2025
Jedna od glavnih tema u rijaliti programu “Elita“ jeste odnos između Aleksandre Nikolić i njenog ljubavnika Milovana Minića koji je nedavno postao učesnik pomenutog rijalitija. Žučne rasprave deo su svakodnevnice ovog bivšeg para, a nakon brojnih naša… »
Vesti dana »

Pritvor do 30 dana za bivše ministre i ostale osumnjičene za korupciju na rekonstrukciji Železničke
Beta pre 12 minutajoš 29 povezanih

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 4. do 10. avgusta)
Pressek pre 1 satjoš 34 povezane

(Video) Mup apeluje na sve vozače: Sutra počinje velika akcija policije, evo koliko će trajati stroge kontrole!
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih