Povezane vesti
"Udario bi me, a kad zaurla ja se zabetoniram" Velika ispovest Aleksandrine majke o kojoj bruji Srbija: Poginuću...
Kurir 18.01.2025
Jedna od glavnih tema u rijaliti programu “Elita“ jeste odnos između Aleksandre Nikolić i njenog ljubavnika Milovana Minića koji je nedavno postao učesnik pomenutog rijalitija. Žučne rasprave deo su svakodnevnice ovog bivšeg para, a u Subotici živi… »
"Blic" u kući majke Aleksandre Nikolić! Otkrila šok detalje o Milovanu i ćerki: "Rekla mi je: "On bi me udario, kad zaurla ja…
Blic 18.01.2025
Jedna od glavnih tema u rijaliti programu “Elita“ jeste odnos između Aleksandre Nikolić i njenog ljubavnika Milovana Minića koji je nedavno postao učesnik pomenutog rijalitija. Žučne rasprave deo su svakodnevnice ovog bivšeg para, a nakon brojnih naša… »
Vesti dana »
"Čeda ga je patosirao čim mu je spomenuo decu": Aca Kos progovorio o jezivom napadu u beogradskom lokalu
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 4 satijoš 36 povezanih
Sindikat FTN: Napadnuta profesorka u kampusu, traži se procesuiranje svih napadača
In medija pre 7 satijoš 8 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice u Beogradu zbog podmetanja požara u cvećari Imela
Nedeljnik pre 6 satijoš 15 povezanih