Povezane vesti

"U Srbiji je u toku pokušaj obojene revolucije!" Vučić: Studenti preko posrednika dobijaju instrukcije kako da blokiraju…

"U Srbiji je u toku pokušaj obojene revolucije!" Vučić: Studenti preko posrednika dobijaju instrukcije kako da blokiraju…

Kurir pre 22 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da je u Srbiji u toku pokušaj obojene revolucije i da u to više nema sumnje. - Mi ćemo da čekamo do poslednjeg trenutka kada ćemo biti primorani da odgovorimo, kada oni krenu u nasilno… »
Vučić: Primenićemo mere državne prinude samo ako budemo naterani, na sceni rušenje ustavnog poretka

Vučić: Primenićemo mere državne prinude samo ako budemo naterani, na sceni rušenje ustavnog poretka

N1 Info pre 21 dana
"Mi nismo podigli pendrek ni na koga, a primenićemo mere državne prinude samo ako moramo i ako na to budemo naterani", izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući proteste i studentske blokade, tvrdeći da su "svi zahtevi studenata… »
Vučić: U toku pokušaj obojene revolucije i rušenja ustavnog poretka, preko zapadnih instruktora

Vučić: U toku pokušaj obojene revolucije i rušenja ustavnog poretka, preko zapadnih instruktora

Beta pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras ocenio da su u Srbiji na sceni pozivi na rušenje ustavnog poretka i pokušaj obojene revolucije. "U to sada nema nikakve sumnje. Mi ćemo čekati do poslednjeg trenutka kada ćemo biti primorani da… »
Vučić o protestima: Čekaćemo do poslednjeg trenutka kada ćemo biti primorani da odgovorimo

Vučić o protestima: Čekaćemo do poslednjeg trenutka kada ćemo biti primorani da odgovorimo

Nova pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras ocenio da su u Srbiji na sceni pozivi na rušenje ustavnog poretka i pokušaj obojene revolucije. „U to sada nema nikakve sumnje. Mi ćemo čekati do poslednjeg trenutka kada ćemo biti primorani da… »

Novi magazin pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras ocenio da su u Srbiji na sceni pozivi na rušenje ustavnog poretka i pokušaj obojene revolucije. "U to sada nema nikakve sumnje. Mi ćemo čekati do poslednjeg trenutka kada ćemo biti primorani da… »
Vučić: Sve što rade jeste pokušaj obojene revolucije, u to nemamo nikakve sumnje

Vučić: Sve što rade jeste pokušaj obojene revolucije, u to nemamo nikakve sumnje

Euronews pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je večeras da je u Srbiji u toku pokušaj obojene revolucije. "Sve ovo što rade jeste pokušaj obojene revolucije. I u to sada nemamo nikakve sumnje. I nije problem u tome, mi ćemo da čekamo do poslednjeg… »

Vesti dana »