Povezane vesti
Đoković: Očekujem veliku borbu protiv Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena
Sandžak haber 19.01.2025
Đoković: Očekujem veliku borbu protiv Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena pretraga naslovnaIstaknuto 19. januar 2025. Đoković: Očekujem veliku borbu protiv Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena MELBURN – Najbolji srpski teniser Novak Đoković… »
Đoković: Odlično sam podneo pritisak
Radio sto plus 19.01.2025
“Osećam se odlično, bilo je nekoliko teških momenata. On vrlo dobro servira, precizno, snažno, potpuno drugačiji igrač od mojih prethodnih protivnika. Ima i nekih sličnih stvari, kao bekend. Bio sam dobar u momentima kad je bilo dosta pritiska na meni i… »
Zverev u četvrtfinalu Australijan opena
Meč je trajao dva sata i 19 minuta. Zverev, drugi igrač sveta, uzeo je šest puta servis francuskom teniseru, dok je Ember osvojio dva brejka. Nemački teniser osvojio je 19 poena direktno iz servisa, dok je Ember zabeležio 12 asova. Zverev će u… »
Sabalenka i Gof u četvrtfinalu Australijan opena, Vekić eliminisana
Meč je trajao sat i tri minuta. Sabalenka, prva igračica sveta, uzela je četiri puta servis ruskoj teniserki, dok Andrejeva nije osvojila nijedan brejk. Beloruska teniserka je osvojila tri poena direktno iz servisa, dok je Andrejeva zabeležila dva asa… »
Alkaras i Pol u četvrtfinalu Australijan opena
Meč je trajao sat i 32 minuta, a Alkaras je uoči prekida vodio 7:5, 6:1. Alkaras, treći igrač sveta, uzeo je četiri puta servis britanskom teniseru, dok je Drejper osvojio jedan brejk. Španski teniser zabeležio je šest asova, dok je Drejper osvojio pet… »
Vesti dana »

Imali više od 91 bod na maloj maturi, a ostali neupisani u srednje škole! Jedna banalna greška opasno koštala đake: "To je najgori scenario koji može da im se desi"
Blic pre 11 minutajoš 1 povezana

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

"Kakva su ovo: S**nja?!" Preokret koji niko nije očekivao! Tramp je potpuno izgubio strpljenje sa Putinom, a iza svega se krije samo jedan cilj
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana