Povezane vesti

Đoković: Očekujem veliku borbu protiv Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena

Đoković: Očekujem veliku borbu protiv Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena

Sandžak haber 19.01.2025
Đoković: Očekujem veliku borbu protiv Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena pretraga naslovnaIstaknuto 19. januar 2025. Đoković: Očekujem veliku borbu protiv Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena MELBURN – Najbolji srpski teniser Novak… »
Đoković: Odlično sam podneo pritisak

Đoković: Odlično sam podneo pritisak

Radio sto plus 19.01.2025
“Osećam se odlično, bilo je nekoliko teških momenata. On vrlo dobro servira, precizno, snažno, potpuno drugačiji igrač od mojih prethodnih protivnika. Ima i nekih sličnih stvari, kao bekend. Bio sam dobar u momentima kad je bilo dosta pritiska na… »
Zverev u četvrtfinalu Australijan opena

Zverev u četvrtfinalu Australijan opena

Meč je trajao dva sata i 19 minuta. Zverev, drugi igrač sveta, uzeo je šest puta servis francuskom teniseru, dok je Ember osvojio dva brejka. Nemački teniser osvojio je 19 poena direktno iz servisa, dok je Ember zabeležio 12 asova. Zverev će u… »
Sabalenka i Gof u četvrtfinalu Australijan opena, Vekić eliminisana

Sabalenka i Gof u četvrtfinalu Australijan opena, Vekić eliminisana

Meč je trajao sat i tri minuta. Sabalenka, prva igračica sveta, uzela je četiri puta servis ruskoj teniserki, dok Andrejeva nije osvojila nijedan brejk. Beloruska teniserka je osvojila tri poena direktno iz servisa, dok je Andrejeva zabeležila dva… »
Alkaras i Pol u četvrtfinalu Australijan opena

Alkaras i Pol u četvrtfinalu Australijan opena

Meč je trajao sat i 32 minuta, a Alkaras je uoči prekida vodio 7:5, 6:1. Alkaras, treći igrač sveta, uzeo je četiri puta servis britanskom teniseru, dok je Drejper osvojio jedan brejk. Španski teniser zabeležio je šest asova, dok je Drejper… »

Vesti dana »