Povezane vesti
Bivšoj devojci Bogdana Srejovića manijak kiselinom spržio lice: Vladana napadnuta ispred zgrade, hranila se na cevčicu
Mondo 19.01.2025
Bogdan Srejović je bio u vezi sa Vladanom koja je doživela nesreću koja joj je promenila život. Bogdan Srejović nedavno je stao na ludi kamen sa misicom Jovanom Ljubisavljević, koja mu je pre nekoliko dana podarila naslednika, kojem je par dao ime Jakov… »
Bivšoj devojci Bogdana Srejovića manijak kiselinom spržio lice Objavila jezivu sliku povreda i prisetila se incidenta: "Imam…
Blic 19.01.2025
Bogdan Srejović nedavno je stao na ludi kamen sa misicom Jovanom Ljubisavljević, a juče je ona na svet donela sina, kojem su dali ime Jakov. Naime, malo ko zna da je Bogdanova bivša devojka Vladana Radosavljević svojevremeno preživela pravu dramu. Naime… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

Zelenski: Rusija pojačava napade, nažalost, nije bilo snažnog odgovora sveta (VIDEO)
Danas pre 3 minutajoš 43 povezane

„Da za Bibija, Hamasu preti uništenje, da se okonča katastrofa koja traje 3.000 godina“: Tramp o mirovnom planu za Gazu
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih

Brutalno je, ali uslovi su isti za sve – Đoković: Meni je to biološki veći izazov, publika me je podigla
Dnevnik pre 48 minutajoš 35 povezanih

Vn Singapura: Rasel pobedio, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Kurir pre 43 minutajoš 39 povezanih