Povezane vesti
SSP o izjavi Đukanovića: Nije slučajno godinama bio Šešeljev radikal
Danas 19.01.2025
Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da, kad god pomisli da je funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović „dotakao moralno ili intelektualno dno“, on to demantuje. „Demantuje i dokazuje da nije slučajno godinama bio Šešeljev… »
„Kad god pomislimo da je Vladimir Đukanović dotakao dno, on nas demantuje. Nije slučajno godinama bio Šešeljev radikal“…
Nova 19.01.2025
Stranka slobode i pravde reagovala je na skandaloznu izjavu advokata i fukncionera SNS Vladimira Đukanovića koji je, govereći o slučaju povređivanja studentkinje Sonje Ponjavić (20), koju je bahati vozač automobilom udario u Ruzveltovoj, izjavio da su… »
Kad god pomislimo da je Vladimir Đukanović dotakao moralno ili intelektualno dno, on nas demantuje.
Serbian News Media 19.01.2025
Prenosimo saopštenje Stranke slobode i pravde integralno: Kad god pomislimo da je Vladimir Đukanović dotakao moralno ili intelektualno dno, kad god pomislimo da ne može da kaže ništa odvratnije i gluplje, on nas demantuje. Demantuje i dokazuje da nije… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskoj zoni u Novom Pazaru stavljen pod kontrolu, izgorele fabrike tekstila
RTS pre 3 minutajoš 52 povezane
Putevi Srbije: Vozite oprezno zbog ledene kiše, poledice i jakog vetra
Niške vesti pre 23 minutajoš 30 povezanih
(VIDEO) Zašto, Nole? Sreća, malo falilo do diskvalifikacije…
Sport klub pre 58 minutajoš 47 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka
Serbian News Media pre 8 minutajoš 14 povezanih