Povezane vesti
"Samo mi je rekao da siđem sa bine": Milica Todorović otkrila šta se dešavalo na svadbi Đokovića posle 11 godina: "Znala…
Blic pre 7 dana
O venčanju Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene svi su govorili svojevremeno, a tu čast da peva odabranim zvanicama imala je pevačica Milica Todorović . Naime, ona je objasnila da nije mogla ni da sanja da će dobiti taj poziv. - Bila sam u… »
"Rekao mi je da siđem s bine": Posle 11 godina otkrila tajnu sa Noletove svadbe, kad je dobila poziv otkazala sve tezge
Mondo pre 7 dana
Milica Todorović otkrila da je "sekund" pre nego što je prokomentarisala svadbu Novaka Đokovića i Jelene, tada Ristić, usledio poziv. Pevačica Milica Todorović nekoliko puta do sada je pevala na slavljima porodice Đoković, a jedno posebno pamti… »
"Rekao mi je da siđem s bine, znala sam da neće biti sve na note" Milica Todorović posle 11 godina otkrila pikanterije s…
Kurir pre 7 dana
O venčanju teniskog asa Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene tog 11. jula 2014. godine brujala je čitava planeta, a čast da peva odabranim zvanicama na gala svadbenoj fešti najboljeg tenisera na svetu pripala je, između ostalih, pevačici… »
Vesti dana »
Posle „maskarade“ od izbora u Belorusiji: Ostaju na snazi sankcije EU protiv režima Lukašenka
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Da budemo narod koji se drži svojih vrednosti": Ministar Milićević u Kumanovu na akademiji povodom Savindana
Blic pre 1 satjoš 1 povezana