Povezane vesti

"Samo mi je rekao da siđem sa bine": Milica Todorović otkrila šta se dešavalo na svadbi Đokovića posle 11 godina: "Znala sam…

"Samo mi je rekao da siđem sa bine": Milica Todorović otkrila šta se dešavalo na svadbi Đokovića posle 11 godina: "Znala sam…

Blic 19.01.2025
O venčanju Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene svi su govorili svojevremeno, a tu čast da peva odabranim zvanicama imala je pevačica Milica Todorović . Naime, ona je objasnila da nije mogla ni da sanja da će dobiti taj poziv. - Bila sam u Hrvatskoj… »
"Rekao mi je da siđem s bine": Posle 11 godina otkrila tajnu sa Noletove svadbe, kad je dobila poziv otkazala sve tezge

"Rekao mi je da siđem s bine": Posle 11 godina otkrila tajnu sa Noletove svadbe, kad je dobila poziv otkazala sve tezge

Mondo 19.01.2025
Milica Todorović otkrila da je "sekund" pre nego što je prokomentarisala svadbu Novaka Đokovića i Jelene, tada Ristić, usledio poziv. Pevačica Milica Todorović nekoliko puta do sada je pevala na slavljima porodice Đoković, a jedno posebno pamti. U… »
"Rekao mi je da siđem s bine, znala sam da neće biti sve na note" Milica Todorović posle 11 godina otkrila pikanterije s…

"Rekao mi je da siđem s bine, znala sam da neće biti sve na note" Milica Todorović posle 11 godina otkrila pikanterije s…

Kurir 19.01.2025
O venčanju teniskog asa Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene tog 11. jula 2014. godine brujala je čitava planeta, a čast da peva odabranim zvanicama na gala svadbenoj fešti najboljeg tenisera na svetu pripala je, između ostalih, pevačici Milici… »

Vesti dana »