Povezane vesti
Olga Danilović odgovorila Badosi
Sport klub pre 4 dana
Olga Danilović završila je takmičenje u singlu na Australijan Openu. Turnir na koji može da bude ponosna, porazom od Špankinje Paule Badose. Ipak, protivnici je ostala dužna odgovor na jednu poruku. Badosa je pre meča uputila zanimljivu poruku u… »
Paula Badosa sramno udarila po Olgi Danilović: "Kao neka diva, pravi dramu... Idi kući"
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Španska teniserka, Paula Badosa uspela je rano jutros da eliminiše našu Olgu Danilović u dva seta i tako se plasira u četvrtfinale Australijan opena - 2:0 (6:1, 7:6). Međutim, kako pišu mediji, pre njihovog meča došlo je do manjeg… »
Olga reagovala pošto ju je Badosa nazvala "umišljenom divom": Kao da je Đoković progovorio iz nje
Mondo pre 3 dana
Sjajna reakcija Olge Danilović na ružne komentare Paule Badose posle meča na Australijan openu. Olga Danilović završila je učešće u četvrtom kolu Australijan opena pošto ju je eliminisala španska teniserka Paula Badosa u dva seta (6:1, 7:6), a… »
Olga Danilović: Ne želim da verujem da je Badosa rekla nešto ružno o meni
Sportski žurnal pre 3 dana
Ne želim da bilo kakva intriga ili lažne informacije pokvare i ugroze lep uspeh i sjajne uspomene koje nosim iz Melburna - rekla je Danilovićeva. - Ne verujem i ne želim da verujem da je moja rivalka imala ružne komentare na moj račun. Poznajemo se… »
Olga odgovorila Badosi: "Ne želim da verujem u to"
B92 pre 3 dana
Srpska teniserka Olga Danilović oglasila se nakon što se u javnosti pojavila izjava Paule Badose posle njihovog duela u osmini finala Australijan opena. Nakon što je španska teniserka slavila trijumf rezultatom 6:1, 7:6, Badosa je u jednom Instagram… »
Olga Danilović: ''Ne želim da verujem da je Badosa rekla nešto ružno o meni''
Večernje novosti pre 3 dana
Ne verujem i ne želim da verujem da je moja rivalka imala ružne komentare na moj račun. Poznajemo se još iz juniorskih dana i mnogo puta do sada smo delile teren i trenirale, izjavila je srpska teniserka Olga Danilović nakon što se posle poraza od… »
Skandal na Australijan openu: Badosa izvređala Olgu Danilović!
Hot sport pre 4 dana
Španska teniserka nazvala Olgu „divom“ i optužila je za pravljenje drame pre meča! Na Australijan openu, španska teniserka Paula Badosa savladala je Olgu Danilović rezultatom 6:1, 7:6, ali su dešavanja van terena privukla veću pažnju od same… »
Badosa optužila Danilovićevu da se ponaša nesportski: Diva, pravi dramu, izgubila je još pre početka meča
Danas pre 4 dana
Paola Badosa, španska teniserka koja je eliminisala Olgu Danilović u osmini finala Australijan opena (6:1, 7:6), otkrila je da su dve teniserke imale nesporazum pre početka duela. Kako je otkrila na Instagram grupi gde se pratiocima oglašavaju njeg… »
Rivalka izvređala Olgu Danilović, sve procurilo u javnost: Navijačima se žalila na Srpkinju, pretila pred meč!
Mondo pre 4 dana
Paula Badosa nije oduševljena Olgom Danilović... Paula Badosa je pobedila Olgu Danilović u četvrtom kolu Australijan opena, a nakon toga se ponela prilično nesportski! Procurili su snimci sa jedne instagram grupe koja se plaća, a u kojoj svoj… »
Skandal: Badosa sramno izvređala Olgu Danilović
Večernje novosti pre 4 dana
PRED meč Olge Danilović i Paole Badose dogodio se manji incident o kome je govorila Špankinja. FOTO: Tanjug/AP Olga i Paula su u ranim jutarnjim časovima odigrale svoj meč na "Margaret Kort" gde je Badosa slavila u dva seta (6:1, 7:6), a po… »
Oglasila se Olga Danilović nakon eliminacije sa AO: Odmah se javio Jan Oblak i "rastopio" našu teniserku
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Srpska teniserka, Olga Danilović nije uspela da se plasira u četvrtfinale Australijan opena, pošto je noćas eliminisana u Melburnu od Paule Badose iz Španije u dva seta - 0:2 (1:6, 6:7). Naša najbolja teniserka oglasila se na… »
Vesti dana »
Oglasio se MUP posle incidenta kod Osme gimnazije: Privedena jedna osoba nakon odgurivanja učesnika blokade
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Beta pre 10 satijoš 8 povezanih
Ministarka prosvete: Tri odsto škola u blokadi, u 97 odsto nastava
Novi magazin pre 2 satajoš 24 povezane
Vilander: "Postoje dva razloga zašto Zverev može da pobedi Đokovića"
B92 pre 18 minutajoš 24 povezane