Повезане вести
Мушкарац упуцан у ноге на Врачару
Телеграф 19.01.2025
Мушкарац Д.П. (41) примљен је у Ургентни центар у Београду са прострелном раном ноге, сазнаје "Телеграф.рс". Он је упуцан на Врачару. Незванично, он је отишао из болнице пре него што је дошла полиција. Реч је о лакој повреди… »
У Ургентном тврдио да се повредио шрафцигером, испоставило се да је прострелна рана, па побегао
Радио 021 19.01.2025
Мушкарац са раном на нози дошао је јутрос око шест сати у Ургентни центар Клиничког центра Србије, тврдећи да је повреде нанео сам себи шрафцигером. Како јавља Н1, да је у питању прострелна рана утврдили су лекари који су га… »
Пуцњава на Врачару: Рањени мушкарац примљен у болницу, а оно што је рекао је шокирало лекаре
Блиц 19.01.2025
Мушкарац (40), затражио је јутрос помоћ у Ургентном центру након што је, како се сумња, рањен из ватреног оружја у ногу. Како Информер незванично сазнаје, рањени мушкарац са прострелном раном једне ноге био је рано јутрос у… »
Пуцњава на Врачару: Рањени мушкарац примљен у болницу, а оно што је рекао је шокирало лекаре
Блиц 19.01.2025
Мушкарац (40), затражио је јутрос помоћ у Ургентном центру након што је, како се сумња, рањен из ватреног оружја у ногу. Како Информер незванично сазнаје, рањени мушкарац са прострелном раном једне ноге био је рано јутрос у… »
Мушкарац рањен у Београду: Сам дошао у Ургентни центар, па побегао до доласка полиције
Н1 Инфо 19.01.2025
Мушкарац са раном на нози дошао је јутрос око 6 сати у Ургентни центар, тврдећи да је повреде нанео сам себи шрафцигером, незванично сазнајемо. Да је у питању прострелна рана утврдили су лекари који су га прегледали, након чега… »
Мушкарац рањен у Београду: Сам дошао у Ургентни центар, па побегао до доласка полиције
Нови магазин 19.01.2025
Мушкарац са раном на нози дошао је јутрос око 6 сати у Ургентни центар, тврдећи да је повреде нанео сам себи шрафцигером, незванично сазнајемо. Да је у питању прострелна рана утврдили су лекари који су га прегледали, након чега… »
Пуцњава на Врачару: Рањени мушкарац хитно превезен у болницу, лекаре слагао да се повредио шрафцигером?
Мондо 19.01.2025
Како се незванично сазнаје, мушкарац на Врачару је рањен из ватреног оружја. Мушкарац (40), затражио је јутрос помоћ у Ургентном центру након што је, како се сумња, рањен из ватреног оружја у ногу. Како Информер незванично… »
Пуцњава на Врачару: Рањени мушкарац примљен у Ургентни, па дао шокантну изјаву лекарима! Од раније је познат полицији
Курир 19.01.2025
Мушкарац (40), затражио је јутрос помоћ у Ургентном центру након што је, како се сумња, рањен из ватреног оружја у ногу. Како се незванично сазнаје, мушкарац са Врачара је дошао рано јутрос у Ургентни центар, са прострелном… »
Вести дана »
Ухапшен мушкарац који је камионом изазвао тешку саобраћајну несрећу
Бета пре 30 минутајош 31 повезана
Лавров: Под одређеним условима може доћи до национализације НИС-а, уз сагласност Русије
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Несрећа у Хрватској: Мигрант настрадао у Сави, више од десет спашено
Јужне вести пре 59 минутајош 26 повезаних
Уживо пала још једна неосвојива тврђава: Пут за Запорожје је широм отворен, језив број мртвих!
Ало пре 39 минутајош 25 повезаних
Шапић: Нисам размишљао да поднесем оставку због блокаде гараже у Пионирском парку
Бета пре 5 минутајош 18 повезаних