Povezane vesti

Muškarac upucan u noge na Vračaru

Muškarac upucan u noge na Vračaru

Telegraf 19.01.2025
Muškarac D.P. (41) primljen je u Urgentni centar u Beogradu sa prostrelnom ranom noge, saznaje "Telegraf.rs". On je upucan na Vračaru. Nezvanično, on je otišao iz bolnice pre nego što je došla policija. Reč je o lakoj povredi. Policija pokušava da… »
U Urgentnom tvrdio da se povredio šrafcigerom, ispostavilo se da je prostrelna rana, pa pobegao

U Urgentnom tvrdio da se povredio šrafcigerom, ispostavilo se da je prostrelna rana, pa pobegao

Radio 021 19.01.2025
Muškarac sa ranom na nozi došao je jutros oko šest sati u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije, tvrdeći da je povrede naneo sam sebi šrafcigerom. Kako javlja N1, da je u pitanju prostrelna rana utvrdili su lekari koji su ga pregledali, nakon… »
Pucnjava na Vračaru: Ranjeni muškarac primljen u bolnicu, a ono što je rekao je šokiralo lekare

Pucnjava na Vračaru: Ranjeni muškarac primljen u bolnicu, a ono što je rekao je šokiralo lekare

Blic 19.01.2025
Muškarac (40), zatražio je jutros pomoć u Urgentnom centru nakon što je, kako se sumnja, ranjen iz vatrenog oružja u nogu. Kako Informer nezvanično saznaje, ranjeni muškarac sa prostrelnom ranom jedne noge bio je rano jutros u Urgentni centar (UC)… »

Blic 19.01.2025
Muškarac (40), zatražio je jutros pomoć u Urgentnom centru nakon što je, kako se sumnja, ranjen iz vatrenog oružja u nogu. Kako Informer nezvanično saznaje, ranjeni muškarac sa prostrelnom ranom jedne noge bio je rano jutros u Urgentni centar (UC)… »
Muškarac ranjen u Beogradu: Sam došao u Urgentni centar, pa pobegao do dolaska policije

Muškarac ranjen u Beogradu: Sam došao u Urgentni centar, pa pobegao do dolaska policije

N1 Info 19.01.2025
Muškarac sa ranom na nozi došao je jutros oko 6 sati u Urgentni centar, tvrdeći da je povrede naneo sam sebi šrafcigerom, nezvanično saznajemo. Da je u pitanju prostrelna rana utvrdili su lekari koji su ga pregledali, nakon čega je obaveštena… »
Pucnjava na Vračaru: Ranjeni muškarac primljen u Urgentni, pa dao šokantnu izjavu lekarima! Od ranije je poznat policiji

Pucnjava na Vračaru: Ranjeni muškarac primljen u Urgentni, pa dao šokantnu izjavu lekarima! Od ranije je poznat policiji

Kurir 19.01.2025
Muškarac (40), zatražio je jutros pomoć u Urgentnom centru nakon što je, kako se sumnja, ranjen iz vatrenog oružja u nogu. Kako se nezvanično saznaje, muškarac sa Vračara je došao rano jutros u Urgentni centar, sa prostrelnom ranom jedne noge. -… »
Pucnjava na Vračaru: Ranjeni muškarac hitno prevezen u bolnicu, lekare slagao da se povredio šrafcigerom?

Pucnjava na Vračaru: Ranjeni muškarac hitno prevezen u bolnicu, lekare slagao da se povredio šrafcigerom?

Mondo 19.01.2025
Kako se nezvanično saznaje, muškarac na Vračaru je ranjen iz vatrenog oružja. Muškarac (40), zatražio je jutros pomoć u Urgentnom centru nakon što je, kako se sumnja, ranjen iz vatrenog oružja u nogu. Kako Informer nezvanično saznaje, ranjeni… »

Novi magazin 19.01.2025
Muškarac sa ranom na nozi došao je jutros oko 6 sati u Urgentni centar, tvrdeći da je povrede naneo sam sebi šrafcigerom, nezvanično saznajemo. Da je u pitanju prostrelna rana utvrdili su lekari koji su ga pregledali, nakon čega je obaveštena… »

Vesti dana »