Povezane vesti

Student prvi do Časnog krsta u Nišu

Student prvi do Časnog krsta u Nišu

Južne vesti pre 10 dana
Na bazenu Čair okupio se ove godine rekordan broj učesnika za Bogojavljensko plivanje – 27, a prvi je do Časnog krsta doplivao 20-godišnji Viktor Dimitrijević. Studentu inženjerstva u Leskovcu pripali su lovorov venac, zlatni lanac sa krstom i… »
Za Časni krst se plivalo i u Trstu, gde živi velika zajednica Lebančana i Leskovčana

Za Časni krst se plivalo i u Trstu, gde živi velika zajednica Lebančana i Leskovčana

Rešetka pre 9 dana
Veliki hrišćanski praznik, Bogojavljenje, osim u svojim domovima, srpska zajednica u Trstu proslavila je i plivanjem za Časni krst. Uprkos hladnom danu, na trgu Ponte Roso, gde se nekada nalazila omiljena pijaca Jugoslovena, okupio se veliki broj… »
Student Viktor Dimitrijević prvo doplivao do časnog krsta u Čairu

Student Viktor Dimitrijević prvo doplivao do časnog krsta u Čairu

Gradski portal 018 pre 9 dana
Ove godine učestvovao je rekordan broj plivača za časni krst u bazenu SC „Čair”. Plivalo je prvih 19 plivača koji se prijave, kao i sve plivačice koje prođu lekarske preglede, a prijavilo se osam pripadnica lepšeg pola. Prvi do časnog krsta u… »
Viktor iz Leskovca prvi doplivao do Časnog krsta u Nišu

Viktor iz Leskovca prvi doplivao do Časnog krsta u Nišu

Jugmedia pre 9 dana
Student inženjerstva Viktor Dimitrijević (20) iz Leskovca prvi je doplivao do Časnog krsta u trci organizovanoj na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. Pobednik trke rekao je da su ga za učešće motivisali veliki hrišćanski… »
(VIDEO) Viktor (20) prvi doplivao do Časnog krsta na niškom „Čairu“

Niške vesti pre 9 dana
Student inženjerstva u Leskovcu Viktor Dimitrijević (20) prvi je doplivao do Časnog krsta u trci organizovanoj na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. U trci koja se tradicionalno organizuje na Bogojavljenje učestvovao je rekordan… »

Niške vesti pre 9 dana
Student inženjerstva u Leskovcu Viktor Dimitrijević (20) prvi je doplivao do Časnog krsta u trci organizovanoj na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. U trci koja se tradicionalno organizuje na Bogojavljenje učestvovao je rekordan… »
Student iz Leskovca prvi do Časnog krsta na „Čairu“, u Vlasotincu učestvovalo 100 plivača, plivalo se i u Jelašnici

Student iz Leskovca prvi do Časnog krsta na „Čairu“, u Vlasotincu učestvovalo 100 plivača, plivalo se i u Jelašnici

Rešetka pre 9 dana
Student inženjerstva iz Leskovca, Viktor Dimitrijević (20), prvi je doplivao do Časnog krsta u trci organizovanoj na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. „Hladno, ali prelepo iskustvo! Velika mi je čast što sam plivao i što sam… »
Viktor (20) prvi doplivao do Časnog krsta na niškom "Čairu": Osvojio bogatu novčanu nagradu

Viktor (20) prvi doplivao do Časnog krsta na niškom "Čairu": Osvojio bogatu novčanu nagradu

Telegraf pre 9 dana
Preporučujemo. Student inženjerstva u Leskovcu Viktor Dimitrijević (20) prvi je doplivao do Časnog krst a u trci organizovanoj na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. Dimitrijević je rekao da je to bilo njegovo prvo učešće u… »
Student Viktor Dimitrijević prvi doplivao do Časnog krsta na bazenu Čair u Nišu [VIDEO]

Student Viktor Dimitrijević prvi doplivao do Časnog krsta na bazenu Čair u Nišu [VIDEO]

Glas juga pre 9 dana
„Hladno, ali prelepo iskustvo! Velika mi je čast što sam plivao i što sam stigao do Časnog krsta. Ovo je najveći hrišćanski praznik, i jako sam zahvalan na prilici da budem deo ove tradicije“, rekao je Viktor neposredno nakon trke. Iako nije… »
Plivanje za Časni krst organizovano u više gradova u Srbiji

Plivanje za Časni krst organizovano u više gradova u Srbiji

Radio sto plus pre 9 dana
Kecović je i prošle godine pobedio u trci za Časni krst. Među takmičarima je bilo i 14 devojaka i dvadesetak maloletnika. Plivanje za Časni krst pratio je veliki broj građanana obalama Zapadne Morave. Start za plivanje označen je pucnjem iz… »

Vesti dana »