Повезане вести

Студент први до Часног крста у Нишу

Студент први до Часног крста у Нишу

Јужне вести 19.01.2025
На базену Чаир окупио се ове године рекордан број учесника за Богојављенско пливање – 27, а први је до Часног крста допливао 20-годишњи Виктор Димитријевић. Студенту инжењерства у Лесковцу припали су ловоров венац, златни… »
За Часни крст се пливало и у Трсту, где живи велика заједница Лебанчана и Лесковчана

За Часни крст се пливало и у Трсту, где живи велика заједница Лебанчана и Лесковчана

Решетка 19.01.2025
Велики хришћански празник, Богојављење, осим у својим домовима, српска заједница у Трсту прославила је и пливањем за Часни крст. Упркос хладном дану, на тргу Понте Росо, где се некада налазила омиљена пијаца Југословена… »
Студент Виктор Димитријевић прво допливао до часног крста у Чаиру

Студент Виктор Димитријевић прво допливао до часног крста у Чаиру

Градски портал 018 19.01.2025
Ове године учествовао је рекордан број пливача за часни крст у базену СЦ „Чаир”. Пливало је првих 19 пливача који се пријаве, као и све пливачице које прођу лекарске прегледе, а пријавило се осам припадница лепшег пола. Први до… »
Виктор из Лесковца први допливао до Часног крста у Нишу

Виктор из Лесковца први допливао до Часног крста у Нишу

Југмедиа 19.01.2025
Студент инжењерства Виктор Димитријевић (20) из Лесковца први је допливао до Часног крста у трци организованој на отвореном базену Спортског центра „Чаир“ у Нишу. Победник трке рекао је да су га за учешће мотивисали велики… »
(ВИДЕО) Виктор (20) први допливао до Часног крста на нишком „Чаиру“

Нишке вести 19.01.2025
Студент инжењерства у Лесковцу Виктор Димитријевић (20) први је допливао до Часног крста у трци организованој на отвореном базену Спортског центра „Чаир“ у Нишу. У трци која се традиционално организује на Богојављење… »

Нишке вести 19.01.2025
Студент инжењерства у Лесковцу Виктор Димитријевић (20) први је допливао до Часног крста у трци организованој на отвореном базену Спортског центра „Чаир“ у Нишу. У трци која се традиционално организује на Богојављење… »
Студент из Лесковца први до Часног крста на „Чаиру“, у Власотинцу учествовало 100 пливача, пливало се и у Јелашници

Студент из Лесковца први до Часног крста на „Чаиру“, у Власотинцу учествовало 100 пливача, пливало се и у Јелашници

Решетка 19.01.2025
Студент инжењерства из Лесковца, Виктор Димитријевић (20), први је допливао до Часног крста у трци организованој на отвореном базену Спортског центра „Чаир“ у Нишу. „Хладно, али прелепо искуство! Велика ми је част што сам пливао… »
Виктор (20) први допливао до Часног крста на нишком "Чаиру": Освојио богату новчану награду

Виктор (20) први допливао до Часног крста на нишком "Чаиру": Освојио богату новчану награду

Телеграф 19.01.2025
Препоручујемо. Студент инжењерства у Лесковцу Виктор Димитријевић (20) први је допливао до Часног крст а у трци организованој на отвореном базену Спортског центра „Чаир“ у Нишу. Димитријевић је рекао да је то било његово прво… »
Студент Виктор Димитријевић први допливао до Часног крста на базену Чаир у Нишу [ВИДЕО]

Студент Виктор Димитријевић први допливао до Часног крста на базену Чаир у Нишу [ВИДЕО]

Глас југа 19.01.2025
„Хладно, али прелепо искуство! Велика ми је част што сам пливао и што сам стигао до Часног крста. Ово је највећи хришћански празник, и јако сам захвалан на прилици да будем део ове традиције“, рекао је Виктор непосредно након… »
Пливање за Часни крст организовано у више градова у Србији

Пливање за Часни крст организовано у више градова у Србији

Радио сто плус 19.01.2025
Кецовић је и прошле године победио у трци за Часни крст. Међу такмичарима је било и 14 девојака и двадесетак малолетника. Пливање за Часни крст пратио је велики број грађанана обалама Западне Мораве. Старт за пливање означен је… »

Вести дана »