Povezane vesti
Student prvi do Časnog krsta u Nišu
Južne vesti 19.01.2025
Na bazenu Čair okupio se ove godine rekordan broj učesnika za Bogojavljensko plivanje – 27, a prvi je do Časnog krsta doplivao 20-godišnji Viktor Dimitrijević. Studentu inženjerstva u Leskovcu pripali su lovorov venac, zlatni lanac sa krstom i novčana… »
Za Časni krst se plivalo i u Trstu, gde živi velika zajednica Lebančana i Leskovčana
Rešetka 19.01.2025
Veliki hrišćanski praznik, Bogojavljenje, osim u svojim domovima, srpska zajednica u Trstu proslavila je i plivanjem za Časni krst. Uprkos hladnom danu, na trgu Ponte Roso, gde se nekada nalazila omiljena pijaca Jugoslovena, okupio se veliki broj vernika… »
Student Viktor Dimitrijević prvo doplivao do časnog krsta u Čairu
Gradski portal 018 19.01.2025
Ove godine učestvovao je rekordan broj plivača za časni krst u bazenu SC „Čair”. Plivalo je prvih 19 plivača koji se prijave, kao i sve plivačice koje prođu lekarske preglede, a prijavilo se osam pripadnica lepšeg pola. Prvi do časnog krsta u hladnoj… »
Viktor iz Leskovca prvi doplivao do Časnog krsta u Nišu
Jugmedia 19.01.2025
Student inženjerstva Viktor Dimitrijević (20) iz Leskovca prvi je doplivao do Časnog krsta u trci organizovanoj na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. Pobednik trke rekao je da su ga za učešće motivisali veliki hrišćanski praznik i sam… »
(VIDEO) Viktor (20) prvi doplivao do Časnog krsta na niškom „Čairu“
Niške vesti 19.01.2025
Student inženjerstva u Leskovcu Viktor Dimitrijević (20) prvi je doplivao do Časnog krsta u trci organizovanoj na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. U trci koja se tradicionalno organizuje na Bogojavljenje učestvovao je rekordan broj… »
(VIDEO) Viktor (20) prvi doplivao do Časnog krsta na niškom „Čairu“
Niške vesti 19.01.2025
Student inženjerstva u Leskovcu Viktor Dimitrijević (20) prvi je doplivao do Časnog krsta u trci organizovanoj na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. U trci koja se tradicionalno organizuje na Bogojavljenje učestvovao je rekordan broj… »
Student iz Leskovca prvi do Časnog krsta na „Čairu“, u Vlasotincu učestvovalo 100 plivača, plivalo se i u Jelašnici
Rešetka 19.01.2025
Student inženjerstva iz Leskovca, Viktor Dimitrijević (20), prvi je doplivao do Časnog krsta u trci organizovanoj na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. „Hladno, ali prelepo iskustvo! Velika mi je čast što sam plivao i što sam stigao do… »
Viktor (20) prvi doplivao do Časnog krsta na niškom "Čairu": Osvojio bogatu novčanu nagradu
Telegraf 19.01.2025
Preporučujemo. Student inženjerstva u Leskovcu Viktor Dimitrijević (20) prvi je doplivao do Časnog krst a u trci organizovanoj na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“ u Nišu. Dimitrijević je rekao da je to bilo njegovo prvo učešće u jednoj trci za… »
Student Viktor Dimitrijević prvi doplivao do Časnog krsta na bazenu Čair u Nišu [VIDEO]
Glas juga 19.01.2025
„Hladno, ali prelepo iskustvo! Velika mi je čast što sam plivao i što sam stigao do Časnog krsta. Ovo je najveći hrišćanski praznik, i jako sam zahvalan na prilici da budem deo ove tradicije“, rekao je Viktor neposredno nakon trke. Iako nije imao posebne… »
Plivanje za Časni krst organizovano u više gradova u Srbiji
Radio sto plus 19.01.2025
Kecović je i prošle godine pobedio u trci za Časni krst. Među takmičarima je bilo i 14 devojaka i dvadesetak maloletnika. Plivanje za Časni krst pratio je veliki broj građanana obalama Zapadne Morave. Start za plivanje označen je pucnjem iz trešnjevog… »
Vesti dana »
Janjić (SRCE): Vlast ignoriše ključne preporuke EU o pravosudnim zakonima
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Treći dan male mature – objavljena rešenja testova iz izbornih predmeta
RTS pre 14 minutajoš 60 povezanih
Pronađena laboratorija marihuane u Žablju: Muškarac uhapšen u akciji policije
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
Svetsko prvenstvo uživo: Holan šokiran Mesijem, počele tuče navijača po SAD
Nova pre 39 minutajoš 109 povezanih
Mirovni sporazum predviđa 300 milijardi dolara za obnovu Irana, Tramp tvrdi da SAD neće dati ni cent
Sputnik pre 39 minutajoš 25 povezanih

![Student Viktor Dimitrijević prvi doplivao do Časnog krsta na bazenu Čair u Nišu [VIDEO]](https://nstatic.net/779/38794779oeykhg.jpg)