Povezane vesti
Pozorište mladih u Novom Sadu publici za studente: „Šta ćete vi sad… šta ćemo mi sad?“
N1 Info 19.01.2025
Glumci Pozorišta mladih sinoć, 18. januara, posle predstave „Dok te ja hranim i oblačim“, iskazali su solidarnost sa studentima. Nakon završetka predstave, glumci Pozorišta mladih su zapitali: „I, šta ćete vi sad? U stvari, šta ćemo mi sad?“. Na bimu se… »
Sinoć nakon predstave „Dok te ja hranim i oblačim“ Pozorište mladih u Novom Sadu publici za studente: „I, šta ćete vi sad?“…
Danas 19.01.2025
Glumci Pozorišta mladih sinoć, 18. januara, posle predstave „Dok te ja hranim i oblačim“, iskazali u svoj stav, pre svega, svoju solidarnost sa studentima u borbi za istinu, pravdu i dostojantvo. Nakon završetka predstave, glumci Pozorišta mladih su… »
Vesti dana »

VIDEO Studenti u Beogradu protestovali ispred zgrade BIA: "Helena Strugar i studenti su budućnost Srbije"
Radio 021 pre 51 minutajoš 23 povezane

UN: Izraelski plan da preuzme kontrolu nad gradom Gaza opasna eskalacija
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih

"Moguća je razmena teritorija": Tramp otkrio sve o sastanku sa Putinom i šta čeka Rusiju i Ukrajinu
Mondo pre 16 minutajoš 44 povezane

Privedeno pet osoba zbog napada na fotoreportera i novinara u Crnoj Gori
N1 Info pre 4 satijoš 27 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
B92 pre 3 satajoš 34 povezane