Povezane vesti
Pozorište mladih u Novom Sadu publici za studente: „Šta ćete vi sad… šta ćemo mi sad?“
N1 Info 19.01.2025
Glumci Pozorišta mladih sinoć, 18. januara, posle predstave „Dok te ja hranim i oblačim“, iskazali su solidarnost sa studentima. Nakon završetka predstave, glumci Pozorišta mladih su zapitali: „I, šta ćete vi sad? U stvari, šta ćemo mi sad?“. Na bimu se… »
Sinoć nakon predstave „Dok te ja hranim i oblačim“ Pozorište mladih u Novom Sadu publici za studente: „I, šta ćete vi sad?“…
Danas 19.01.2025
Glumci Pozorišta mladih sinoć, 18. januara, posle predstave „Dok te ja hranim i oblačim“, iskazali u svoj stav, pre svega, svoju solidarnost sa studentima u borbi za istinu, pravdu i dostojantvo. Nakon završetka predstave, glumci Pozorišta mladih su… »
Vesti dana »
Rektor Đokić na studentskom protestu u Beogradu: U znanju je moć, nije u zlobi
Beta pre 1 satjoš 75 povezanih
Ušao u suprotnu traku pa izazvao karambol: Više osoba u teškom stanju, detalji nezgode kod Subotice
Mondo pre 10 minutajoš 72 povezane
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 4 satijoš 30 povezanih
Stefan Janjić (SRCE): Vujić ministar nepravde, a SRCE će dovesti sveštenika da osvešta prostorije gde su dolazili sa provokatorima iz Informera
Glas Šumadije pre 4 satijoš 26 povezanih