Povezane vesti
Proklizalo nacističko vozilo, ima mrtvih: Teška nesreća na granici Češke i Austrije, podignut helikopter, veliki broj…
Kurir 19.01.2025
Tragični događaj odigrao se u subotu u Češkoj nedaleko od granice sa Austrijom. Tokom privatne demonstracije istorijskih vojnih vozila, prevrnuo se stari tenk. Pomoć je stigla prekasno za dvojicu muškaraca. Na licu mesta su bile i službe hitne pomoći… »
Incident na granici Češke i Austrije: Proklizao tenk, ima mrtvih
Telegraf 19.01.2025
Preporučujemo. Tragični događaj odigrao se u subotu u Češkoj nedaleko od granice sa Austrijom. Tokom privatne demonstracije istorijskih vojnih vozila, prevrnuo se stari tenk. Pomoć je stigla prekasno za dvojicu muškaraca. Na licu mesta su bile i službe… »
Vesti dana »

Drama kod pumpe u Kotežu: Muškarac (29) pucao u gumu parkiranog motocikla, pa pobegao: Kada ga je policija uhvatila usledio je šok
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 minutajoš 66 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
Forbes pre 37 minutajoš 13 povezanih

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 3 satajoš 22 povezane