Povezane vesti
Bogojavljensko plivanje: Dušan Janjić – vitez Bogojavljenskog krsta
Kragujevačke 19.01.2025
U organizaciji Eparhije šumadijske, grada Kragujevca, Gradske turističke organizacije i SPD „Radnički“ i ovog Bogojavljenja je na Šumaričkom jezeru, 22. put, održana tradicionalna manifestacija plivanja za „Časni krst“. Simbolično obeležavajući Hristovo… »
Mila Savić doplivala prva do Časnog krsta u naselju Ženeva
Niške vesti 19.01.2025
GO Niška Banja prvi put organizovala je plivanje za časni krst u Nišavi naselju Ženeva. Prva do časnog krsta doplivala je Mila Savić. U hladnoj Nišavi ukupno se takmičilo devet plivača. „Osećaj je odličan, neverovatan. Imala sam veliku podršku, hvala… »
Mila Savić doplivala prva do Časnog krsta u naselju Ženeva
Niške vesti 19.01.2025
GO Niška Banja prvi put organizovala je plivanje za časni krst u Nišavi naselju Ženeva. Prva do časnog krsta doplivala je Mila Savić. U hladnoj Nišavi ukupno se takmičilo devet plivača. „Osećaj je odličan, neverovatan. Imala sam veliku podršku, hvala… »
Mila Savić prva pobednica bogojavljenskog plivanja u naselju Ženeva
Gradski portal 018 19.01.2025
GO Niška Banja po prvi put organizuje plivanje za časni krst u Nišavi naselju Ženeva. Prva do časnog krsta doplivala je Mila Savić. U hladnoj Nišavi ukupno se takmičilo devet plivača. „Osećaj je odličan, neverovatan. Imala sam veliku podršku, hvala… »
Jedina devojka među učesnicima i pobedila. Mila nadmašila osmoricu muškaraca u hladnoj Nišavi [VIDEO]
Glas juga 19.01.2025
Na stazi dugoj 33 metra, koja simbolizuje 33 godine Hristovog života, Mila je uspela da nadmaši osmoricu muškaraca i prva stigne do Časnog krsta. Pored ogromnog aplauza publike, Mila je ovenčana lovorovim vencem kao znak pobede i hrabrosti. – Nadala sam… »
Vesti dana »

Danas oblačno i prijatnije, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
Stav.life pre 49 minutajoš 24 povezane

Srbija kupuje dronove i napredne vojne sisteme od izraelskog „Elbita“
Nedeljnik pre 2 satajoš 8 povezanih

Protesti u Srbiji: Skup podrške uhapšenima u Novom Sadu, u toku saslušanja
NIN pre 4 minutajoš 14 povezanih

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 19 minutajoš 58 povezanih

Goran Vesić hitno operisan po drugi put zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja
Jugmedia pre 13 minutajoš 20 povezanih