Povezane vesti

Bogojavljensko plivanje: Dušan Janjić – vitez Bogojavljenskog krsta

Bogojavljensko plivanje: Dušan Janjić – vitez Bogojavljenskog krsta

Kragujevačke pre 9 dana
U organizaciji Eparhije šumadijske, grada Kragujevca, Gradske turističke organizacije i SPD „Radnički“ i ovog Bogojavljenja je na Šumaričkom jezeru, 22. put, održana tradicionalna manifestacija plivanja za „Časni krst“. Simbolično… »
Mila Savić doplivala prva do Časnog krsta u naselju Ženeva

Niške vesti pre 9 dana
GO Niška Banja prvi put organizovala je plivanje za časni krst u Nišavi naselju Ženeva. Prva do časnog krsta doplivala je Mila Savić. U hladnoj Nišavi ukupno se takmičilo devet plivača. „Osećaj je odličan, neverovatan. Imala sam veliku… »

Niške vesti pre 9 dana
GO Niška Banja prvi put organizovala je plivanje za časni krst u Nišavi naselju Ženeva. Prva do časnog krsta doplivala je Mila Savić. U hladnoj Nišavi ukupno se takmičilo devet plivača. „Osećaj je odličan, neverovatan. Imala sam veliku… »
Jedina devojka među učesnicima i pobedila. Mila nadmašila osmoricu muškaraca u hladnoj Nišavi [VIDEO]

Jedina devojka među učesnicima i pobedila. Mila nadmašila osmoricu muškaraca u hladnoj Nišavi [VIDEO]

Glas juga pre 9 dana
Na stazi dugoj 33 metra, koja simbolizuje 33 godine Hristovog života, Mila je uspela da nadmaši osmoricu muškaraca i prva stigne do Časnog krsta. Pored ogromnog aplauza publike, Mila je ovenčana lovorovim vencem kao znak pobede i hrabrosti. –… »
Mila Savić prva pobednica bogojavljenskog plivanja u naselju Ženeva

Mila Savić prva pobednica bogojavljenskog plivanja u naselju Ženeva

Gradski portal 018 pre 9 dana
GO Niška Banja po prvi put organizuje plivanje za časni krst u Nišavi naselju Ženeva. Prva do časnog krsta doplivala je Mila Savić. U hladnoj Nišavi ukupno se takmičilo devet plivača. „Osećaj je odličan, neverovatan. Imala sam veliku… »

Vesti dana »