Povezane vesti

"Bežao sam od kuće, samo da to ne gledam": Sin Zlate Petrović progovorio o traumi iz detinjstva: Evo šta i danas roditeljima…

"Bežao sam od kuće, samo da to ne gledam": Sin Zlate Petrović progovorio o traumi iz detinjstva: Evo šta i danas roditeljima…

Blic 19.01.2025
Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić, kaže da roditeljima zamera što su u nekim trenucima prema njemu bili prestrogi, kao i da je bežao od kuće u trenucima kad su mu mnogo što šta branili. Naime, mali Jovan tvrdi da je… »
"Stalno su mi branili, zato sam i otišao kod..." Peja nikad iskrenije o problemima u detinjstvu! Ovo zamera majci Zlati…

"Stalno su mi branili, zato sam i otišao kod..." Peja nikad iskrenije o problemima u detinjstvu! Ovo zamera majci Zlati…

Kurir 19.01.2025
Jovan Pejić Peja je u razgovoru sa Markom Đedovićem otvorio dušu i priznao kakvo mu je bilo odrastanje sa Zlatom Petrović i Zoranom Pejićem Pejom. Roditelji su mu mnoge stvari branili, pa je otišao kod babe, gde nije imao pritisak. - Meni sada nije lako… »

Vesti dana »