Повезане вести

(Видео) Милица Тодоровић проговорила о новом прстену на руци: Затекли смо је на аеродрому након што је имала пех: "Имам…

(Видео) Милица Тодоровић проговорила о новом прстену на руци: Затекли смо је на аеродрому након што је имала пех: "Имам…

Блиц 19.01.2025
Певачицу Милицу Тодоровић екипа “Блица” је затекла овог викенда на аеродрому док се враћала са наступа. Милица је преко гране имала тезгу, а у српску престоницу се вратила са осмехом на лицу и како каже, брзим ходом се упутила ка… »
Верила се Милица Тодоровић? Детаљ на руци одмах запао за око, а онда је признала јавно све

Верила се Милица Тодоровић? Детаљ на руци одмах запао за око, а онда је признала јавно све

Мондо 19.01.2025
Милицу су медији усликали по повратку у Београд са тезге, открила је и шта је урадила жени у авиону, а по питању прстена остала је мистериозна. Певачица Милица Тодоровић данас је стигла у Београд, а фотографисана је одмах након… »
Милица Тодоровић златним прстеном на руци све бацила у ребус! Многи сумњају да је реч о веридби, а онда се ово сазнало

Милица Тодоровић златним прстеном на руци све бацила у ребус! Многи сумњају да је реч о веридби, а онда се ово сазнало

Курир 19.01.2025
Певачицу Милицу Тодоровић медији су затекли овог викенда на аеродрому док се враћала са наступа, а она је посебним покретима руке видно показивали да има прстен на руци за који многи мисле да је веренички. - Ударила сам брзи ход… »

Вести дана »