Povezane vesti
Verila se Milica Todorović? Detalj na ruci odmah zapao za oko, a onda je priznala javno sve
Mondo 19.01.2025
Milicu su mediji uslikali po povratku u Beograd sa tezge, otkrila je i šta je uradila ženi u avionu, a po pitanju prstena ostala je misteriozna. Pevačica Milica Todorović danas je stigla u Beograd, a fotografisana je odmah nakon izlaska sa aerodroma, po… »
Milica Todorović zlatnim prstenom na ruci sve bacila u rebus! Mnogi sumnjaju da je reč o veridbi, a onda se ovo saznalo
Kurir 19.01.2025
Pevačicu Milicu Todorović mediji su zatekli ovog vikenda na aerodromu dok se vraćala sa nastupa, a ona je posebnim pokretima ruke vidno pokazivali da ima prsten na ruci za koji mnogi misle da je verenički. - Udarila sam brzi hod, da pređem gužvu i da mi… »
Vesti dana »
Ovo je 5 glavnih zaključaka sa istorijskog susreta Donalda Trampa i Si Đinpinga: od trgovine do AI
Telegraf pre 38 minutajoš 33 povezane
Brojne delegacije napustile salu tokom Netanjahuovog govora u UN
IndeksOnline pre 13 minutajoš 19 povezanih
"Naravno da sam pevao 'Bože pravde'": Jovanović je selektor Grčke i dugo nije bio emotivniji nego nakon gostovanja Srbiji
Nova pre 53 minutajoš 34 povezane
Kuća ljudskih prava iz Banjaluke: Nedopustivo policijsko postupanje i napadi na studente iz Srbije
Beta pre 3 minutajoš 13 povezanih