Povezane vesti

(Video) Milica Todorović progovorila o novom prstenu na ruci: Zatekli smo je na aerodromu nakon što je imala peh: "Imam…

(Video) Milica Todorović progovorila o novom prstenu na ruci: Zatekli smo je na aerodromu nakon što je imala peh: "Imam…

Blic 19.01.2025
Pevačicu Milicu Todorović ekipa “Blica” je zatekla ovog vikenda na aerodromu dok se vraćala sa nastupa. Milica je preko grane imala tezgu, a u srpsku prestonicu se vratila sa osmehom na licu i kako kaže, brzim hodom se uputila ka kući. - Udarila sam brzi… »
Verila se Milica Todorović? Detalj na ruci odmah zapao za oko, a onda je priznala javno sve

Verila se Milica Todorović? Detalj na ruci odmah zapao za oko, a onda je priznala javno sve

Mondo 19.01.2025
Milicu su mediji uslikali po povratku u Beograd sa tezge, otkrila je i šta je uradila ženi u avionu, a po pitanju prstena ostala je misteriozna. Pevačica Milica Todorović danas je stigla u Beograd, a fotografisana je odmah nakon izlaska sa aerodroma, po… »
Milica Todorović zlatnim prstenom na ruci sve bacila u rebus! Mnogi sumnjaju da je reč o veridbi, a onda se ovo saznalo

Milica Todorović zlatnim prstenom na ruci sve bacila u rebus! Mnogi sumnjaju da je reč o veridbi, a onda se ovo saznalo

Kurir 19.01.2025
Pevačicu Milicu Todorović mediji su zatekli ovog vikenda na aerodromu dok se vraćala sa nastupa, a ona je posebnim pokretima ruke vidno pokazivali da ima prsten na ruci za koji mnogi misle da je verenički. - Udarila sam brzi hod, da pređem gužvu i da mi… »

Vesti dana »