Повезане вести

Павков почео, Вуле Јовановић завршио: Погледајте све голове Чукаричког против Ботева

Павков почео, Вуле Јовановић завршио: Погледајте све голове Чукаричког против Ботева

Телеграф 19.01.2025
Препоручујемо. Казнио је Чукарички екипу Ботева из прекида у недељу, те резултатом 3:2 савладао поменути бугарски тим и тако забележио прву победну на припремама у Турској! Сва три гола Брђани су постигли после корнера - један у… »
Савић открио када од играча Чуке тражи да буду "бесни пси", па поручио: "Ја имам ту једну привилегију..."

Савић открио када од играча Чуке тражи да буду "бесни пси", па поручио: "Ја имам ту једну привилегију..."

Телеграф 19.01.2025
Препоручујемо. Задовољан је био тренер Чукаричког Марко Савић после трећег меча његовог тима на припремама, где су Брђани са 3:2 савладали Ботев резултатом 3:2. Далеко од тога да замерки није било, поготово када је у питању… »
Чукарички корнерима дотукао Бугаре и против бившег тренера уписао прву победу на припремама

Чукарички корнерима дотукао Бугаре и против бившег тренера уписао прву победу на припремама

Телеграф 19.01.2025
Вести са насловне. Фудбалери Чукаричког остварили су прву победу на припремама у Турској, пошто су, захваљујући корнерима, савладали бугарски Ботев резултатом 3:2 (1:0). Чука је сва три своја гола дала после удараца из угла… »

Вести дана »