Повезане вести
"Пиштољ на чело да ми ставе, нећу дозволити уништавање Србије" Вучић: Ја хоћу да им предам власт на основу референдума, али…
Курир 19.01.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се на Инстаграм профилу "авуциц" и том приликом истакао да неће дозволити никакву прелазну владу, па чак, како каже и да му ставе пиштољ на чело, неће дозволити уништавање Србије… »
"Пиштољ на чело да ми ставе, нећу дозволити уништавање Србије": Вучић: Није у питању предаја власти, ја хоћу да им предам…
Блиц 19.01.2025
Председник Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм налогу и поручио да никада неће прихватити прелазну владу. Вучић је додао да неће дозволити уништење Србије. - Никада нећу прихватити, и да сам сам на свету… »
Вучић: "и пиштољ на чело да ми ставе, нећу дозволити уништавање Србије"
Телеграф 19.01.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима путем свог Инстаграм профила, те је нагласио да неће дозволити никакву прелазну владу, па чак, како каже, и да му ставе пиштољ на чело, неће дозволити… »
"Хоћу да предам власт, али не елити већ народу!": Вучић о референдуму и прелазној влади
Блиц 18.01.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да никада неће прихватити прелазну владу, а да нуди опозицији саветодавни референдум о поверењу председнику Републике. - Није у питању предаја власти. Ја хоћу да им предам… »
Вести дана »
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Трамп наставља да руши белу кућу: Гради се нова балска сала од 300 милиона долара, председник ће је назвати по себи! (фото)
Курир пре 2 сатајош 1 повезана