Povezane vesti

"Pištolj na čelo da mi stave, neću dozvoliti uništavanje Srbije" Vučić: Ja hoću da im predam vlast na osnovu…

"Pištolj na čelo da mi stave, neću dozvoliti uništavanje Srbije" Vučić: Ja hoću da im predam vlast na osnovu…

Kurir pre 17 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagram profilu "avucic" i tom prilikom istakao da neće dozvoliti nikakvu prelaznu vladu, pa čak, kako kaže i da mu stave pištolj na čelo, neće dozvoliti uništavanje Srbije. "Nikada neću… »
"Pištolj na čelo da mi stave, neću dozvoliti uništavanje Srbije": Vučić: Nije u pitanju predaja vlasti, ja hoću da im…

"Pištolj na čelo da mi stave, neću dozvoliti uništavanje Srbije": Vučić: Nije u pitanju predaja vlasti, ja hoću da im…

Blic pre 16 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu i poručio da nikada neće prihvatiti prelaznu vladu. Vučić je dodao da neće dozvoliti uništenje Srbije. - Nikada neću prihvatiti, i da sam sam na svetu, nikakve prelazne vlade… »
Vučić: "i pištolj na čelo da mi stave, neću dozvoliti uništavanje Srbije"

Vučić: "i pištolj na čelo da mi stave, neću dozvoliti uništavanje Srbije"

Telegraf pre 16 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima putem svog Instagram profila, te je naglasio da neće dozvoliti nikakvu prelaznu vladu, pa čak, kako kaže, i da mu stave pištolj na čelo, neće dozvoliti uništavanje zemlje… »
"Hoću da predam vlast, ali ne eliti već narodu!": Vučić o referendumu i prelaznoj vladi

"Hoću da predam vlast, ali ne eliti već narodu!": Vučić o referendumu i prelaznoj vladi

Blic pre 17 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nikada neće prihvatiti prelaznu vladu, a da nudi opoziciji savetodavni referendum o poverenju predsedniku Republike. - Nije u pitanju predaja vlasti. Ja hoću da im predam vlast na osnovu… »

Vesti dana »