Povezane vesti
„Govore mi da sam aljkavuša“: Rada Manojlović progovorila o negativnim komentarima, pa pomenula i Milana Stankovića
Nova 19.01.2025
Pevačica se osvrnula na negativne komentare, koje dobija već duži niz godina zbog svog imidža. Rada Manojlović neretko nailazi na loše komentare zbog svoje spontanosti, kao i odluke da se ne prilagođava modnim trendovima, već se oblači po svom ukusu. „Ja… »
"Pričaju da sam aljkavuša" Rada Manojlović progovorila o svim poniženjima koje trpi: Što se Milana Stankovića tiče, on je...…
Kurir 19.01.2025
Voditeljka Bojana Lazić je ugostila Radu Manojlović u svom studiju koja je govorila o svojoj karijeri pa je Rada otkrila šta joj se desilo: - Noćas sam se naspavala, ali pre toga sam imala haos, okliznula sam se na ledu,ali sam se uhvatila za neku… »
Vesti dana »
Poskupelo gorivo u Srbiji: Ovoliko će koštati derivati do 28. novembra
Kurir pre 26 minutajoš 63 povezane
Kreni-Promeni: Osim Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Radio 021 pre 4 satijoš 13 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
Danas pre 6 minutajoš 74 povezane
Napad na Ukrajinu biće napad na: Nato?! Procurio navodni plan SAD: Kijev dobija bezbednosne garancije kao Član 5 alijanse!
Blic pre 15 minutajoš 23 povezane
Kleut: Procedura za izbor u zvanje je prekršena, izneti prigovori ne stoje
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih