Povezane vesti
Jovanović: Nadao sam se da ćemo moći da pariramo... Aba liga nema konkurenta
Sportski žurnal 19.01.2025
- Hvala publici na dočeku i želim da ukažem zadovoljstvo što sam bio deo košarkaškog života Dejana Milojevića, kao i ove utakmice. Mnogo mi je drago što je Partizan na ovaj način podsetio na sve što je Dejan uradio za košarku – rekao je Jovanović… »
Nakić nakon pobede: „Malo treninga imamo!“ (video)
Hot sport 19.01.2025
Počeo je da podiže formu! Partizan je u okviru 17. kola ABA lige na svom terenu večeras dočekao ekipu Spartaka, a pobedu je odneo domaćin – 103:80. Nakon meča, krilni košarkaš Partizana – Mario Nakić, rekao je: „Trudim se da se vratim u neku formu u… »
Jovanović nakon poraza od partizana: „Pre svega da se zahvalim publici na dočeku!“
Hot sport 19.01.2025
Njegov tim odigrao je dosta dobar meč, sve do poslednje deonice! Partizan je u okviru 17. kola ABA lige na svom terenu večeras dočekao ekipu Spartaka, a pobedu je odneo domaćin – 103:80. Nakon meča, svoje viđenje večerašnjeg susreta nakon poraza svog… »
Jovanović o Čovićevom pismu: "Prosto je, ABA liga nema konkurenciju"
Sportske.net 19.01.2025
Trener košarkaša Spartaka iz Subotice Vladimir Jovanović pričao je posle poraza od Partizana o Dejanu Milojeviću, meču, ali i kvalitetu regionalnog takmičenja što je tema današnjeg dana. Spartak je dobrano namučio Partizan protiv kojeg su gotovo do… »
Vesti dana »

Određen pritvor svim osumnjičenima u slučaju rekonstrukcije pruge od Novog Sada do mađarske granice
Insajder pre 2 minutajoš 14 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji: Na severu i zapadu kiša, na jugu do 35 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane

Premijer Macut prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u Oluji
Telegraf pre 42 minutajoš 19 povezanih

(Video) Mup apeluje na sve vozače: Sutra počinje velika akcija policije, evo koliko će trajati stroge kontrole!
Blic pre 38 minutajoš 15 povezanih

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih