Povezane vesti
Jovanović: Nadao sam se da ćemo moći da pariramo... Aba liga nema konkurenta
Sportski žurnal pre 6 dana
- Hvala publici na dočeku i želim da ukažem zadovoljstvo što sam bio deo košarkaškog života Dejana Milojevića, kao i ove utakmice. Mnogo mi je drago što je Partizan na ovaj način podsetio na sve što je Dejan uradio za košarku – rekao je… »
Nakić nakon pobede: „Malo treninga imamo!“ (video)
Hot sport pre 5 dana
Počeo je da podiže formu! Partizan je u okviru 17. kola ABA lige na svom terenu večeras dočekao ekipu Spartaka, a pobedu je odneo domaćin – 103:80. Nakon meča, krilni košarkaš Partizana – Mario Nakić, rekao je: „Trudim se da se vratim u… »
Jovanović nakon poraza od partizana: „Pre svega da se zahvalim publici na dočeku!“
Hot sport pre 5 dana
Njegov tim odigrao je dosta dobar meč, sve do poslednje deonice! Partizan je u okviru 17. kola ABA lige na svom terenu večeras dočekao ekipu Spartaka, a pobedu je odneo domaćin – 103:80. Nakon meča, svoje viđenje večerašnjeg susreta nakon poraza… »
Jovanović o Čovićevom pismu: "Prosto je, ABA liga nema konkurenciju"
Sportske.net pre 5 dana
Trener košarkaša Spartaka iz Subotice Vladimir Jovanović pričao je posle poraza od Partizana o Dejanu Milojeviću, meču, ali i kvalitetu regionalnog takmičenja što je tema današnjeg dana. Spartak je dobrano namučio Partizan protiv kojeg su gotovo… »
Vesti dana »
Ana Brnabić i nezadovoljni građanin u žestokoj raspravi tokom protesta u Rakovici (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Tramp naredio federalnim zatvorima da smeštaju transrodne žene u muške zatvore
Telegraf pre 1 satjoš 1 povezana
Ne veruju Trampovom izboru: Oko 80 organizacija protivi se da Robert F. Kenedi mlađi bude ministar zdravlja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana