Повезане вести

Јовановић: Надао сам се да ћемо моћи да парирамо... Аба лига нема конкурента

Јовановић: Надао сам се да ћемо моћи да парирамо... Аба лига нема конкурента

Спортски журнал 19.01.2025
- Хвала публици на дочеку и желим да укажем задовољство што сам био део кошаркашког живота Дејана Милојевића, као и ове утакмице. Много ми је драго што је Партизан на овај начин подсетио на све што је Дејан урадио за кошарку –… »
Накић након победе: „Мало тренинга имамо!“ (видео)

Накић након победе: „Мало тренинга имамо!“ (видео)

Хот спорт 19.01.2025
Почео је да подиже форму! Партизан је у оквиру 17. кола АБА лиге на свом терену вечерас дочекао екипу Спартака, а победу је однео домаћин – 103:80. Након меча, крилни кошаркаш Партизана – Марио Накић, рекао је: „Трудим се да се… »
Јовановић након пораза од партизана: „Пре свега да се захвалим публици на дочеку!“

Јовановић након пораза од партизана: „Пре свега да се захвалим публици на дочеку!“

Хот спорт 19.01.2025
Његов тим одиграо је доста добар меч, све до последње деонице! Партизан је у оквиру 17. кола АБА лиге на свом терену вечерас дочекао екипу Спартака, а победу је однео домаћин – 103:80. Након меча, своје виђење вечерашњег… »
Јовановић о Човићевом писму: "Просто је, АБА лига нема конкуренцију"

Јовановић о Човићевом писму: "Просто је, АБА лига нема конкуренцију"

Спортске.нет 19.01.2025
Тренер кошаркаша Спартака из Суботице Владимир Јовановић причао је после пораза од Партизана о Дејану Милојевићу, мечу, али и квалитету регионалног такмичења што је тема данашњег дана. Спартак је добрано намучио Партизан против… »

Вести дана »