Povezane vesti
Miljana Kulić ponovo postala progoniteljka! Zove Zolu kao sumanuta, on sve ispričao javno, evo detalja
Kurir pre 7 dana
Miljana Kulić je ponovo napustila rijaliti "Elita 8", a tim povodom oglasio se njen bivši partner Lazar Čolić Zola. Miljana je imala žestok obračun sa bivšim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom, nakon čega je odlučila da napusti imanje u… »
Miljana Kulić pobegla iz "elite": Nakon drame sa Bebicom u Šimanovcima, odmah otišla u Niš
Blic pre 6 dana
Miljana Kulić je ponovo pobegla iz rijalitija "Elita 8", nakon haosa sa njenim bivšim momkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Njih dvoje su se žestoko sukobili, pa su ih svi bili okružili, u nadi da će ih smiriti. Kako se to nije desilo, letele su… »
"Miljana je pobegla jer se njen apartman sprema za milicu!" Spekuliše se da je ovo razlog Kulićkinog bega iz Elite: Bićete…
Kurir pre 6 dana
Najkontroverznija učesnica rijalitija na ovim prostorima, Miljana Kulić, ponovo je ove subote odlučila da samoinicijativno napusti "Elitu 8". Takmičarka je time prekršila ugovor koji je potpisala pre ulaska a zbog toga će produkciji morati da plati… »
Evo sa Kim je miljana Kulić nakon diskvalifikacije: Prve slike nakon napuštanja Elite, povukla bitan potez i sve objavila
Blic pre 7 dana
Miljana Kulić napustila je rijaliti "Zadruga 8 Elita" usled sukoba sa bivšim partnerom. Miljana Kulić, poznata po učešću u rijalitijima, ponovo je u centru pažnje. Nakon žestokog sukoba sa Nenadom Macanovićem Bebicom, napustila je "Elitu" i… »
"Ubi me Nepravda, otišla sam iz rijalitija" Miljana Kulić zbrisala za Niš posle bežanja iz Elite, oglasila se u lajvu sa…
Kurir pre 7 dana
Miljana Kulić je opet pobegla iz rijalitija "Elita 8", nakon haosa sa njenim bivšim momkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Ona se oglasila iz rodnog Niša. - Jesam, izašla sam - rekla je Miljana sa osmehom na licu. - Nepravda me ubi, nisam mogla da… »
"Otišla sam iz rijalitija, Nepravda me ubi": Prvo oglašavanje Miljane Kulić nakon bežanja iz "Elite" - u lajvu sa zolom…
Blic pre 7 dana
Miljana Kulić je opet pobegla iz rijalitija "Elita 8", nakon haosa sa njenim bivšim momkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Ona se sad oglasila iz rodnog Niša. - Jesam, izašla sam - rekla je Miljana sa osmehom na licu. - Nepravda me ubi, nisam mogla da… »
Vesti dana »
Studentska blokada na Autokomandi, odata pošta poginulima u Novom Sadu
RTS pre 15 minutajoš 79 povezanih
Sudar dva autobusa kod Umke, dvoje poginulih; U KCS primljeno 56 povređenih, dvoje u teškom stanju
RTV pre 15 minutajoš 82 povezane
Peter Sorensen od 1. februara specijalni predstavnik EU-a za dijalog Srbije i Kosova
Al Jazeera pre 1 satjoš 19 povezanih
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
Južne vesti pre 1 satjoš 17 povezanih