Povezane vesti

„Da sam ja bila tu kada je Novak to uradio, počela bih da plačem“: Legendarna teniserka o najvećem skandalu Australijan…

„Da sam ja bila tu kada je Novak to uradio, počela bih da plačem“: Legendarna teniserka o najvećem skandalu Australijan…

Nova pre 21 dana
Legendarna teniserka Andrea Petković koja sada kao TV lice radi intervjue sa terena nakon mečeva, iznela je svoje utiske o dosadašnjim nastupima Novaka Đokovića i njegovim šansama protiv Karlosa Alkaraza. Srpski teniser će u utorak igrati oko 10.30… »
Australijan open, najnovije! Evo kada Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraju četvrtfinale

Australijan open, najnovije! Evo kada Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraju četvrtfinale

Večernje novosti pre 21 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u utorak od 10.30 časova na Rod Lejver areni protiv Španca Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena, saopštili su danas organizatori takmičenja. Foto: Profimedia Program u utorak na Rod Lejver… »
Poznat termin blokbastera Đoković – Alkaraz

Poznat termin blokbastera Đoković – Alkaraz

Sport klub pre 21 dana
Novak Đoković i Karlos Alkaraz igraće u utorak ujutru oko 10.30 po srednjoevropskom vremenu u četvrtfinalu Australijan opena. Prethodnom, od 9.00 po našem vremenu, sastaju se Arina Sabalenka i Anastasija Pavljučenkova. Dnevni program otvaraju Koko… »
Poznato kad Đoković igra protiv Alkarasa

Poznato kad Đoković igra protiv Alkarasa

B92 pre 21 dana
Organizatori Australijan opena saopštili su raspored za utorak, 10. dan takmičenja u Melburnu. Ono što nas najviše zanima jeste četvrtfinalni duel između Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa, koji neće krenuti pre 10.30. Biće to njihov osmi… »

Vesti dana »