Повезане вести

Браун одушевљен саиграчима: "У добром смо ритму, момци ме разигравају"

Браун одушевљен саиграчима: "У добром смо ритму, момци ме разигравају"

Спортске.нет 20.01.2025
Кошаркаш Партизана Стерлинг Браун заокружио је савршену недељу импресивним учинком од 25 поена и пет скокова у победи против суботичког Спартака где је још једном потврдио да се налази у изванредној форми. Доскорашњи кошаркаш… »
Браун: "У добром ритму, момци ме разигравају"

Браун: "У добром ритму, момци ме разигравају"

Б92 20.01.2025
Кошаркаш Партизана Стерлинг Браун похвалио је екипу Спартака, али свој тим, који се на крају изборио са Суботичанима. Партизан је на свом терену после велике борбе победио Спартак 103:80 у мечу 17. кола регионалног такмичења… »
"Наша борба нас је вратила"

"Наша борба нас је вратила"

Б92 20.01.2025
Кошаркаш Партизана Аријан Лакић био је задовољан после веома важне победе у АБА лиги. Партизан је на свом терену после велике борбе победио Спартак 103:80 у мечу 17. кола региналног такмичења. "Важна победа, три и по четвртине… »
Партизан победио Спартак у утакмици 17. кола АБА лиге, меч у “Београдској арени” посвећен сећању на Дејана Милојевића

Партизан победио Спартак у утакмици 17. кола АБА лиге, меч у “Београдској арени” посвећен сећању на Дејана Милојевића

Данас 20.01.2025
Кошаркаши Партизана победили су суботички Спартак резултатом 103:80 (19:24, 31:23, 22:23, 31:10) у утакмици 17. кола АБА лиге. После овог тријумфа Партизан се вратио на прво место на табели АБА лиге са скором од 15 победа и два… »

Вести дана »