Povezane vesti
Jovanović (Novi DSS): Vučić ne mora da brine za svoj život, ali od zatvora neće pobeći
Radio sto plus 20.01.2025
“Ne mora da se brine, znam da često pominje tu terasu i nekakvo ubistvo, ja verujem da niko ne razmišlja o ubistvu Vučića, ponajmanje mi, ali ono što mu ne gine to je robija za nezapamćenu izdaju u srpskoj istoriji, za nezapamćenu prevaru. On je pre dve… »
Miloš Jovanović: Niko ne poziva na Vučićevo „ubistvo“, ali on neće pobeći od zatvora zbog izdaje
Pravda 20.01.2025
Miloš Jovanović oštro je odgovorio na hajku i montaže njegovog govora od strane RTS-a, i ostalih režimskih medija, u kojima je predstavljeno da lider Novog DSS-a navodno poziva na ubistvo Aleksandra Vučića“. Jovanović je poručio Vučiću da niko ne… »
Vesti dana »
Danas do 17 stepeni, u subotu drastičan pad temperature: Kakvo nas vreme čeka naredne sedmice?
Danas pre 1 satjoš 22 povezane
Vučić: „Gledaćemo da zaštitimo decu od društvenih mreža, ali bez bilo kakvih oblika cenzure“
Serbian News Media pre 14 minutajoš 14 povezanih
Bivši predsednik Južne Koreje osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog uvođenja vanrednog stanja
Insajder pre 14 minutajoš 14 povezanih
Sofronijević: Upisani prvi nelegalni objekti u okviru akcije "Svoj na svome", za sada bez pritužbi
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih