Повезане вести
Део просветаних радника обуставио рад, родитељи дошли испред школа да им пруже подршку
НовиСад.цом 20.01.2025
Нови Сад – Испред појединих новосадских школа, овог јутра, окупили су се родитељи и ђаци како би пружили подршку просветарима који ступају у једнодневни штрајк. Родитељима су се придружили и универзитетски наставници из мреже… »
Скупови ђака, бивших ђака и родитеља испред више основних и средњих школа у Новом Саду
Луфтика 20.01.2025
Испред више новосадских основних и средњих школа за данас су најављени скупови родитеља, ђака и бивших ђака. Циљ им је да пруже подршку просветарима који су донели одлуку о обустави рада. Испред Основне школе “Прва… »
Скупови подршке и школе у обустави рада у Новом Саду
Мој Нови Сад 20.01.2025
У више новосадских школа је донета одлука о обустави рада, а скупови подршке просветарима ће се одржати и у уторак. • 7.30х - Скуп подршке ОШ "Светозар Марковић Тоза" • 7.30х - Скуп подршке ОШ "Бранко Радичевић" • 7.30х - Скуп… »
Родитељи испред и у великом броју школа у Новом Саду, подржали наставнике у штрајку
Радио сто плус 20.01.2025
Родитељима су се придружили и универзитетски наставници из мреже “Слободан универзитет”, као и представници студената у блокадама. Мајка једног ученика из Основне школе “Жарко Зрењанин” Марија Кнежевић казала је новинарима да… »
Родитељи испред појединих новосадских школа подржавају штрајк просветара
РТВ 20.01.2025
НОВИ САД - Родитељи новосадских ђака окупили су се јутрос испред појединих основних и средњих школа како би пружили подршку просветним радницима који ступају у једнодневни штрајк. Окупљања су испред школа "Прва војвођанска… »
ФОТО и ВИДЕО: Већина школа у Новом Саду без ђака, родитељи пружили подршку наставницима у обустави
Мој Нови Сад 20.01.2025
Велики број новосадских основних и средњих школа за данас је најавио обуставу рада на шта су реаговале управе и поручиле да ће наставе бити. Међутим, родитељи су масовно одлучили да не пошаљу своју децу на наставу. Испред… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 11 минутајош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана