Povezane vesti
BIRN: Kako firme povezane sa Slobodnom Tešićem krše sankcije i nesmetano posluju
Vreme 20.01.2025
Iako se Slobodan Tešić već godinama nalazi na crnim listama zbog korupcije, firme blisko povezane s njim nastavljaju nesmetano da izvoze oružje u zemlje koje su mu uvele sankcije. Dve kompanije, blisko povezane s trgovcem oružjem Slobodanom Tešićem, u… »
Tešić izvozi oružje u Veliku Britaniju uprkos sankcijama
Danas 20.01.2025
Kompanije blisko povezane s trgovcem oružjem Slobodanom Tešićem u decembru prošle godine izvezle su naoružanje u vrednosti od 31,5 miliona evra u Veliku Britaniju, uprkos tome što je on već tri godine na crnoj listi te države zbog korupcije, objavila je… »
BIRN: Firme povezane sa Tešićem izvoze u Veliku Britaniju, uprkos sankcijama protiv njega
N1 Info 20.01.2025
Dve kompanije, blisko povezane s trgovcem oružjem Slobodanom Tešićem, u decembru prošle godine izvezle su naoružanje u vrednosti od 31,5 miliona evra u Veliku Britaniju, uprkos tome što je Tešić već tri godine na crnoj listi te države zbog korupcije… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 23 minutajoš 36 povezanih

Šapić predstavio “nemanjićki plave” tramvaje uz nove lapsuse i oštar stav prema “baljezganju” (VIDEO)
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 57 povezanih

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 48 minutajoš 26 povezanih