Povezane vesti
Na predsednika Unije sindikata prosvetnih radnika Kragujevca bačene petarde
Pressek pre 16 dana
Nepoznata lica bacila su petarde na Milana Jevtića, predsednika Unije sindikata prosvetnih radnika Kragujevca i njegovu porodicu sinoć kada su se vraćali sa skupa podrške prosvetnim radnicima. - Vraćajući se kući, prolazili smo pored VIŠ-a, škole… »
Predsednik US prosvetnih radnika Kragujevca: Bačene petarde na moju porodicu i mene, neko mi šalje upozorenje
N1 Info pre 16 dana
"Sinoć sam na skupu podrške prosvetnim radnicima bio u društvu supruge i ćerke. Vraćajući se kući, prolazili smo pored VIŠ-a, škole u kojoj radim. Išli smo trotoarom i pored nas je prolazio crveni auto. Iznenada je zakočio, zatrubio, otvorio se… »
Vesti dana »
Završen protest ispred Ministarstva prosvete, za sutra najavljen još jedan
Beta pre 22 minutajoš 29 povezanih
Radnici GSP Beograd predali zahteve za poništavanje odluke o ukidanju trola i ugovora o partnerstvu
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
EKSKLUZIVNO Kako se Vesić branio pred tužiocem: Pad nadstrešnice bi se dogodio i sa upotrebnom dozvolom
Forbes pre 6 satijoš 6 povezanih
"Svi Palestinci da napuste: Gazu!" Tramp šokirao svet tokom sastanka s Netanjahuom, Hamas uzvratio: Biće haosa!
Blic pre 58 minutajoš 51 povezana
"Pali" tokom ritonske kontrole: Dvojica muškaraca uhapšena kod Bujanovca, u autu im pronađena droga
Telegraf pre 58 minutajoš 16 povezanih