Povezane vesti
Na predsednika Unije sindikata prosvetnih radnika Kragujevca bačene petarde
Pressek 20.01.2025
Nepoznata lica bacila su petarde na Milana Jevtića, predsednika Unije sindikata prosvetnih radnika Kragujevca i njegovu porodicu sinoć kada su se vraćali sa skupa podrške prosvetnim radnicima. - Vraćajući se kući, prolazili smo pored VIŠ-a, škole u kojoj… »
Predsednik US prosvetnih radnika Kragujevca: Bačene petarde na moju porodicu i mene, neko mi šalje upozorenje
N1 Info 20.01.2025
"Sinoć sam na skupu podrške prosvetnim radnicima bio u društvu supruge i ćerke. Vraćajući se kući, prolazili smo pored VIŠ-a, škole u kojoj radim. Išli smo trotoarom i pored nas je prolazio crveni auto. Iznenada je zakočio, zatrubio, otvorio se prozor i… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Otrovala pse, pa ih bacila u bunar u selu Tešica kod Aleksinca – meštani zabrinuti zbog zagađene vode
Južne vesti pre 19 minutajoš 32 povezane
Uživo - Osveta za ubistvo najmoćnijeg Iranca! Ubijen još jedan zvaničnik Irana
Mondo pre 14 minutajoš 63 povezane
Potpisan ugovor sa AzVirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Biznis.rs pre 4 satijoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih