Povezane vesti
Posle devet godina podneo ostavku: Raskol među naprednjacima u Užicu?
Danas 20.01.2025
Dugogodišnji predsednik gradskog parlamenta Užica Branislav Mitrović zvanično je podneo ostavku koja je danas i obelodanjena. Mitrović je na čelu Skupštine grada proveo blizu devet godina a posle junskih izbora počeo mu je treći mandat. U političkim… »
Predsednik Skupštine grada Užica i zvanično podneo ostavku
Nova 20.01.2025
Posle nezvanične informacije da će, posle sekretarke Skupštine grada Užica ostavku podneti i predsednik ovdašnjeg parlamenta, danas je i zvanično potvrđeno. Dugogodišnji predsednik gradskog parlamenta Branislav Mitrović zvanično je podneo ostavku koja je… »
Predsednik Skupštine grada Užica i zvanično podneo ostavku
Nova 20.01.2025
Posle nezvanične informacije da će, posle sekretarke Skupštine grada Užica ostavku podneti i predsednik ovdašnjeg parlamenta, danas je i zvanično potvrđeno. Dugogodišnji predsednik gradskog parlamenta Branislav Mitrović zvanično je podneo ostavku koja je… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 35 minutajoš 25 povezanih
U subotu umereno oblačno, tokom dana razvedravanje: temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 11 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 55 minutajoš 1 povezana