Povezane vesti

"Muvala me je udata koleginica, ima i dete": Naša pevačica iznela sve, pa zaintrigirala javnost

"Muvala me je udata koleginica, ima i dete": Naša pevačica iznela sve, pa zaintrigirala javnost

Mondo 20.01.2025
Pevaćica Nela Vidaković otkrila je da ju je svojevremeno muvao pevač Darko Lazić, ali i, kako tvrdi, jedna udata pevačica. Pevačica Nela Vidaković iznela je u javnost tvrdnje, koje su iznenadile mnoge. "Ja smatram da sam zgodna i atraktivna žena… »
"Muvala me udata koleginica!" Srpska pevačica iznela sve u javnost, pa šokirala detaljima: "Ona ima dete"

"Muvala me udata koleginica!" Srpska pevačica iznela sve u javnost, pa šokirala detaljima: "Ona ima dete"

Telegraf 20.01.2025
Vesti sa naslovne. Pevačica Nela Vidaković iznela je iznenađujuće detalje o svom privatnom životu, otkrivši da ju je svojevremeno muvao pevač Darko Lazić, ali i jedna udata koleginica. - Ja smatram da sam zgodna i atraktivna žena, obrazovana. Pre… »
"Muvala me je udata koleginica": Naša pevačica šokirala, iznela sve u javnost: "Ima i dete"

"Muvala me je udata koleginica": Naša pevačica šokirala, iznela sve u javnost: "Ima i dete"

Blic 20.01.2025
Pevaćica Nela Vidaković otkrila je da ju je svojevremeno muvao pevač Darko Lazić, ali i, kako tvrdi, jedna udata pevačica. - Ja smatram da sam zgodna i atraktivna žena, obrazovana. Pre kad sam bila mlađa i slobodna, bilo je raznih ponuda, sve to… »

Vesti dana »