Повезане вести

"Мувала ме је удата колегиница, има и дете": Наша певачица изнела све, па заинтригирала јавност

"Мувала ме је удата колегиница, има и дете": Наша певачица изнела све, па заинтригирала јавност

Мондо 20.01.2025
Певаћица Нела Видаковић открила је да ју је својевремено мувао певач Дарко Лазић, али и, како тврди, једна удата певачица. Певачица Нела Видаковић изнела је у јавност тврдње, које су изненадиле многе. "Ја сматрам да сам згодна и… »
"Мувала ме удата колегиница!" Српска певачица изнела све у јавност, па шокирала детаљима: "Она има дете"

"Мувала ме удата колегиница!" Српска певачица изнела све у јавност, па шокирала детаљима: "Она има дете"

Телеграф 20.01.2025
Вести са насловне. Певачица Нела Видаковић изнела је изненађујуће детаље о свом приватном животу, откривши да ју је својевремено мувао певач Дарко Лазић, али и једна удата колегиница. - Ја сматрам да сам згодна и атрактивна… »
"Мувала ме је удата колегиница": Наша певачица шокирала, изнела све у јавност: "Има и дете"

"Мувала ме је удата колегиница": Наша певачица шокирала, изнела све у јавност: "Има и дете"

Блиц 20.01.2025
Певаћица Нела Видаковић открила је да ју је својевремено мувао певач Дарко Лазић, али и, како тврди, једна удата певачица. - Ја сматрам да сам згодна и атрактивна жена, образована. Пре кад сам била млађа и слободна, било је… »

Вести дана »