Povezane vesti

Bolingi: Bogu i Vojvodini zahvalan za oporavak i povratak na teren

Bolingi: Bogu i Vojvodini zahvalan za oporavak i povratak na teren

Sportski žurnal pre 31 dana
Reprezentativac Konga prošao težak period oporavka od plućne bolesti. Fudbaler Vojvodine Džonatan Bolingi zahvalan je klubu što je ostao uz njega, nakon duže od godinu dana pauze zbog bakterije u organizmu i da želi da za poverenje oduži dobrim… »
Svi su ga zaboravili, ali ne i Voša: Bio u komi, borio se za život, a posle godinu dana pomaže Lalatoviću

Svi su ga zaboravili, ali ne i Voša: Bio u komi, borio se za život, a posle godinu dana pomaže Lalatoviću

Mondo pre 31 dana
Mnogi su zaboravili da je Bolingi i dalje fudbaler Vojvodine. Pre godinu dana teško se razboleo, a klub je ostao uz njega i bio mu najveća podrška. Sada je spreman da mu vrati. Napadač Vojvodine Džonatan Bolingi završio je u bolnici u septembru… »
Bolingijeva ispovest: "Nikada neću zaboraviti šta je sve Voša uradila za mene"

Bolingijeva ispovest: "Nikada neću zaboraviti šta je sve Voša uradila za mene"

Sportske.net pre 31 dana
Napadač Vojvodine prošao je pravi pakao od septembra 2023. godine do danas, ali je izašao kao pobednik i uskoro bi mogao ponovo da istrči na teren. On je u intervjuu za sajt kluba otkrio šta je sve prošao i koliko mu je Vojvodina pomogla na putu ka… »
Nikada neću zaboraviti šta je Vojvodina uradila za mene: DŽonatan Bolingi se posle jednogodišnje pauze vratio treninzima

Nikada neću zaboraviti šta je Vojvodina uradila za mene: DŽonatan Bolingi se posle jednogodišnje pauze vratio treninzima

Večernje novosti pre 31 dana
DžONATAN Bolingi vratio se treninzima fudbalera Vojvodine posle pauze duže od godinu dana. Opasna bakterija našla se u organizmu iskusnog fudbalera po povratku iz reprezentacije u Vojvodinu u septembru 2023. godine, saopšeno je danas iz novosadske… »
Fudbaler Vojvodine vratio se na teren posle teške životne borbe: "Klub me nikada nije ostavio, niti zaboravio"

Fudbaler Vojvodine vratio se na teren posle teške životne borbe: "Klub me nikada nije ostavio, niti zaboravio"

Telegraf pre 31 dana
Preporučujemo. Džonatan Bolingi vratio se treninzima Vojvodine posle pauze duže od godinu dana. Opasna bakterija našla se u organizmu iskusnog fudbalera po povratku iz reprezentacije u Vojvodinu u septembru 2023. godine. Usledile su nedelje životne… »

Vesti dana »