Povezane vesti

Svi su ga zaboravili, ali ne i Voša: Bio u komi, borio se za život, a posle godinu dana pomaže Lalatoviću

Svi su ga zaboravili, ali ne i Voša: Bio u komi, borio se za život, a posle godinu dana pomaže Lalatoviću

Mondo 20.01.2025
Mnogi su zaboravili da je Bolingi i dalje fudbaler Vojvodine. Pre godinu dana teško se razboleo, a klub je ostao uz njega i bio mu najveća podrška. Sada je spreman da mu vrati. Napadač Vojvodine Džonatan Bolingi završio je u bolnici u septembru 2023… »
Bolingijeva ispovest: "Nikada neću zaboraviti šta je sve Voša uradila za mene"

Bolingijeva ispovest: "Nikada neću zaboraviti šta je sve Voša uradila za mene"

Sportske.net 20.01.2025
Napadač Vojvodine prošao je pravi pakao od septembra 2023. godine do danas, ali je izašao kao pobednik i uskoro bi mogao ponovo da istrči na teren. On je u intervjuu za sajt kluba otkrio šta je sve prošao i koliko mu je Vojvodina pomogla na putu ka… »
Nikada neću zaboraviti šta je Vojvodina uradila za mene: DŽonatan Bolingi se posle jednogodišnje pauze vratio treninzima

Nikada neću zaboraviti šta je Vojvodina uradila za mene: DŽonatan Bolingi se posle jednogodišnje pauze vratio treninzima

Večernje novosti 20.01.2025
DžONATAN Bolingi vratio se treninzima fudbalera Vojvodine posle pauze duže od godinu dana. Opasna bakterija našla se u organizmu iskusnog fudbalera po povratku iz reprezentacije u Vojvodinu u septembru 2023. godine, saopšeno je danas iz novosadske… »
Fudbaler Vojvodine vratio se na teren posle teške životne borbe: "Klub me nikada nije ostavio, niti zaboravio"

Fudbaler Vojvodine vratio se na teren posle teške životne borbe: "Klub me nikada nije ostavio, niti zaboravio"

Telegraf 20.01.2025
Preporučujemo. Džonatan Bolingi vratio se treninzima Vojvodine posle pauze duže od godinu dana. Opasna bakterija našla se u organizmu iskusnog fudbalera po povratku iz reprezentacije u Vojvodinu u septembru 2023. godine. Usledile su nedelje životne… »

Vesti dana »