Повезане вести
Сви су га заборавили, али не и Воша: Био у коми, борио се за живот, а после годину дана помаже Лалатовићу
Мондо 20.01.2025
Многи су заборавили да је Болинги и даље фудбалер Војводине. Пре годину дана тешко се разболео, а клуб је остао уз њега и био му највећа подршка. Сада је спреман да му врати. Нападач Војводине Џонатан Болинги завршио је у… »
Болинги: Богу и Војводини захвалан за опоравак и повратак на терен
Спортски журнал 20.01.2025
Репрезентативац Конга прошао тежак период опоравка од плућне болести. Фудбалер Војводине Џонатан Болинги захвалан је клубу што је остао уз њега, након дуже од годину дана паузе због бактерије у организму и да жели да за… »
Болингијева исповест: "Никада нећу заборавити шта је све Воша урадила за мене"
Спортске.нет 20.01.2025
Нападач Војводине прошао је прави пакао од септембра 2023. године до данас, али је изашао као победник и ускоро би могао поново да истрчи на терен. Он је у интервјуу за сајт клуба открио шта је све прошао и колико му је Војводина… »
Никада нећу заборавити шта је Војводина урадила за мене: Џонатан Болинги се после једногодишње паузе вратио тренинзима
Вечерње новости 20.01.2025
ЏОНАТАН Болинги вратио се тренинзима фудбалера Војводине после паузе дуже од годину дана. Опасна бактерија нашла се у организму искусног фудбалера по повратку из репрезентације у Војводину у септембру 2023. године, саопшено је… »
Фудбалер Војводине вратио се на терен после тешке животне борбе: "Клуб ме никада није оставио, нити заборавио"
Телеграф 20.01.2025
Препоручујемо. Џонатан Болинги вратио се тренинзима Војводине после паузе дуже од годину дана. Опасна бактерија нашла се у организму искусног фудбалера по повратку из репрезентације у Војводину у септембру 2023. године. Уследиле… »
Вести дана »
ЦИК Косова утврдио рокове за организовање ванредних парламентарних избора
Данас пре 9 сатијош 1 повезана