Povezane vesti

Prvi radni dan Hamiltona u Ferariju: Ostvario mi se san

Prvi radni dan Hamiltona u Ferariju: Ostvario mi se san

Sport klub pre 31 dana
Došao je i taj dan. Jedan od najboljih vozača Formule 1, ne samo današnjice već i svih vremena Luis Hamilton pojavio se u Maranelu na prvom radnom danu u Ferariju. Objava da će Luis Hamilton voziti za Ferari u narednim sezonama ozvaničilo je jedan… »
Prvi radni dan Hamiltona u Ferariju: Deo mene je uvek imao taj san da se trkam u crvenom... (video)

Prvi radni dan Hamiltona u Ferariju: Deo mene je uvek imao taj san da se trkam u crvenom... (video)

Sportski žurnal pre 31 dana
Britanski vozač drži rekord po broju pobeda u Formuli 1 (105) i po broju pol pozicija (104). Prvu titulu prvaka sveta osvojio je 2008. godine sa Meklarenom, a narednih šest osvojio je sa Mercedesom. Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton… »
Stigao je! Hamilton zvanično u farbici Ferarija, najavio početak nove ere

Stigao je! Hamilton zvanično u farbici Ferarija, najavio početak nove ere

Večernje novosti pre 31 dana
Počinje nova era u "najbržem cirkusu na svetu" Foto: Profimedia Sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 Luis Hamilton je dolazak u Maranelo najavio kao početak nove ere. - Postoje neki dani za koje znate da ćete pamtiti zauvek i danas, moj prvi kao… »
Početak nove ere: Najuspešniji vozač svih vremena u novim bojama! (foto)

Početak nove ere: Najuspešniji vozač svih vremena u novim bojama! (foto)

Hot sport pre 31 dana
Nadamo se pre svega poštenijoj F1! Formula 1 odavno nije ni senka sporta koji je nekada bila, što zbog popularnosti što zbog samog uzbuđenja na stazi, ali poslednji veliki šampion Luis Hamilton bi nakon par godina u sivoj zoni ponovo mogao da se… »
Početak nove ere: Hamilton na radnom mestu koje je uvek sanjao FOTO

Početak nove ere: Hamilton na radnom mestu koje je uvek sanjao FOTO

B92 pre 31 dana
Luis Hamilton je od 1. januara novi vozač italijanskog Ferarija, a Britanac je 20. došao prvi put na novo radno mesto. Sedmostruki šampion sveta u Formuli 1 je dolazak u Maranlo najavio kao početak nove ere. "Postoje neki dani za koje znate da ćete… »

Vesti dana »