Povezane vesti
Da li su jedno pivo ili rakijica zaista dobri za zdravlje?
B92 20.01.2025
Odavno i mnogi naučnici tvrde da malo alkohola pospešuje zdravlje. Ali, to nije tačno nego se studije rade pogrešno, kažu drugi naučnici. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) i Nemačko društvo za ishranu su jednoglasni: preporučuju da se alkohol uopšte… »
Jedno pivce ili rakijica – dobro za zdravlje?
N1 Info 20.01.2025
Odavno i mnogi naučnici tvrde da malo alkohola pospešuje zdravlje. Ali, to nije tačno nego se studije rade pogrešno, kažu drugi naučnici. Svetska zdravstvena organizacija (WHO) i Nemačko društvo za ishranu su jednoglasni: preporučuju da se alkohol uopšte… »
Jedno pivce ili rakijica – dobro za zdravlje?
Dojče vele 20.01.2025
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Beta pre 37 minutajoš 34 povezane
Hitno saopštenje Vojvodine o prekinutom finalu: "Samo još ovo se nije desilo u srpskom rukometu!"
Mondo pre 32 minutajoš 37 povezanih
Rud ipak prejak za Međedovića - srpski teniser eliminisan sa Rolan Garosa
RTS pre 52 minutajoš 82 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 4 satijoš 56 povezanih