Povezane vesti

Peter Bos: Iznenađen sam da Zvezda ima samo tri boda

Peter Bos: Iznenađen sam da Zvezda ima samo tri boda

Sportski žurnal 20.01.2025
Klub iz Ajnhovena nije pobedio na prethodne dve utakmice u holandskom prvenstvu. Trener PSV-a Peter Bos izjavio je da njegova ekipa ide na pobedu u utakmici 7. kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde. Fudbaleri PSV-a gostovaće sutra od 21 čas Crvenoj… »
Vezista PSV-a je vrlo jasan: „Sutra moramo da pobedimo, ova utakmica odlučuje da li idemo dalje!“

Vezista PSV-a je vrlo jasan: „Sutra moramo da pobedimo, ova utakmica odlučuje da li idemo dalje!“

Hot sport 20.01.2025
Bez puno filozofije. Trener PSV-a Peter Boš i vezista Džoj Verman održali su konferenciju za medije pred odlučujući meč protiv Crvene zvezde u okviru sedmog kola Lige šampiona, koji će se odigrati u utorak od 21.00 na stadionu „Rajko Mitić“… »
Nema eksperimentisanja: Vladan Milojević sa najjačim mogućim sastavom na PSV?!

Nema eksperimentisanja: Vladan Milojević sa najjačim mogućim sastavom na PSV?!

Hot sport 20.01.2025
Meč na stadionu „Rajko Mitić“ zakazan je za utorak u 21 čas, a crveno-beli računaju na podršku pune Marakane kako bi došli do važnih bodova u borbi za evropsko proleće. Utakmica protiv PSV-a u pretposlednjem kolu ligaške faze Lige šampiona… »
"Iznenađen sam zvezdinim učinkom" Trener PSV-a iznenadio sve pred meč sa Crvenom zvezdom

"Iznenađen sam zvezdinim učinkom" Trener PSV-a iznenadio sve pred meč sa Crvenom zvezdom

Večernje novosti 20.01.2025
Trener PSV-a Peter Boš izjavio je večeras da njegova ekipa ide na pobedu u utakmici sedmog kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde. Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN Fudbaleri PSV-a gostovaće sutra od 21 čas Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić". -… »
Bos: "Čudi da Zvezda ima samo tri boda, poznat mi je ovdašnji mentalitet!"

Bos: "Čudi da Zvezda ima samo tri boda, poznat mi je ovdašnji mentalitet!"

Sportske.net 20.01.2025
Utakmica je na programu u utorak u Beogradu od 21 sat, a Bos se odgovarajući na pitanja holandskih novinara osvrnuo na malu rezultatsku krizu tima iz Ajndhovena. "Nemamo pad, samo smo u lošijoj fazi. Nismo u krizi, nego igramo sa malo manje… »
Trener PSV-a pred zvezdu: „Ovo je prva mogućnost da dođemo do tri boda“

Trener PSV-a pred zvezdu: „Ovo je prva mogućnost da dođemo do tri boda“

Hot sport 20.01.2025
„Mene čudi da Zvezda ima samo tri boda, igra tako dobro“ Trener PSV-a Peter Boš razgovarao je sa novinarima na „Marakani“ uoči predstojećeg susreta sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona. Ovaj meč dolazi nakon što je njegov tim pretrpeo poraz… »
„Čudi me da Zvezda ima samo tri boda – nema panike i kazni, nismo u krizi“

„Čudi me da Zvezda ima samo tri boda – nema panike i kazni, nismo u krizi“

Nova 20.01.2025
Peter Bos, trener PSV-a, održao je konferenciju za medije pred meč sa Crvenom zvezdom u 7. kolu prve faze Lige šampiona. Jedna od odlučujućih utakmica za plasman u baraž elitnog takmičenja, igraće se u Beogradu na stadionu „Rajko Mitić“, u… »
Bos respektuje Zvezdu: "Čudi me da imaju samo tri boda"

Bos respektuje Zvezdu: "Čudi me da imaju samo tri boda"

B92 20.01.2025
Trener PSV Piter Bos rekao je na konferenciji za medije pred duel sa Crvenom zvezdom u sedmom kolu Lige šampiona da je iznenađen što crveno-beli imaju samo tri boda. Šef struke ekipe iz Ajndhovena respektuje ekipu Crvene zvezde, koja je jedine bodove… »
Bos: Čudi me da Zvezda ima samo tri boda, nismo u panici

Bos: Čudi me da Zvezda ima samo tri boda, nismo u panici

Sport klub 20.01.2025
Izložen je bio "rafalu" pitanja holandskih novinara trener PSV-a Peter Bos, što je i očekivano kad je veliki klub u krizi igre i rezultata. Doduše, iskusni stručnjak ne želi da se reč kriza koristi u komentarima na aktuelni trenutak za PSV posle… »
„Bilo je nervoze, utakmica sa Zvezdom odlučuje da li idemo dalje – biće sigurno dobra atmosfera“

„Bilo je nervoze, utakmica sa Zvezdom odlučuje da li idemo dalje – biće sigurno dobra atmosfera“

Nova 20.01.2025
Džoj Virman, fudbaler PSV-a, pojavio se na konferenciji za medije i najavio meč sa Crvenom zvezdom, u okviru 7. kola Lige šampiona. Zvezda i PSV igraju u utorak od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić“ jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman… »
Jake reči Vladana Milojevića o Nemanji Radonjiću pred Zvezdin meč odluke u Ligi šampiona

Jake reči Vladana Milojevića o Nemanji Radonjiću pred Zvezdin meč odluke u Ligi šampiona

Nova 20.01.2025
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, nije štedeo pohvale na račun Nemanje Radonjića, krilnog fudbalera tima sa Marakane. Nekadašnji ofanzivac Torina je u Zvezdu došao nakon perioda u inostranstvu tokom kog je na momente pokazao ogorman kvalitet… »
Mimović: "Ispunio sam cilj igranjem u Ligi šampiona, borićemo se da bi se ponovio Štutgart!"

Mimović: "Ispunio sam cilj igranjem u Ligi šampiona, borićemo se da bi se ponovio Štutgart!"

Sportske.net 20.01.2025
Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 sat na svojoj "Marakani" igraju meč sedmog kola glavne faze Lige šampiona protiv holandskog prvaka PSV Ajndhovena. Zvezda dva meča pre kraja takmičenja ima tri boda i samo joj trijumf ostavlja mogućnost da u… »
Mimović pred meč sa PSV Ajndhovenom: „Da se ponovi Štutgart“

Mimović pred meč sa PSV Ajndhovenom: „Da se ponovi Štutgart“

Nova 20.01.2025
Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21.00 odigraće meč protiv PSV Ajndhovena u okviru 7. kola Lige šampiona, a na konferenciji za medije govorio je Ognjen Mimović. Mimović je na početku konferencije izrazio zahvalnosti zbog toga što igra u Ligi… »
"Bio je u vojsci, nije u biblioteci": Milojević o fudbaleru Zvezde koji je najveća enigma za PSV

"Bio je u vojsci, nije u biblioteci": Milojević o fudbaleru Zvezde koji je najveća enigma za PSV

Mondo 20.01.2025
Da li će Seol moći da igra za Zvezdu protiv PSV Ajndhovena? Evo šta o tome kaže Vladan Milojević. Fudbaler Crvene zvezde Seol Jongvu propustio je najveći deo zimskih priprema Antaliji zbog toga što je morao u svoju domovinu - Južnu Koreju - na… »
Milojević dobio pitanje o Seolu i vojnoj obuci u Koreji: "Dobro puca, radio je u vojsci, ne u biblioteci"

Milojević dobio pitanje o Seolu i vojnoj obuci u Koreji: "Dobro puca, radio je u vojsci, ne u biblioteci"

Telegraf 20.01.2025
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju PSV u 7. kolu ligaškog dela Lige šampiona, a pokušaće pobedom da održe eventualnu šansu da se domognu mesta u Top 24. Neće to biti nimalo lako, ali trener Crvene zvezde, Vladan Milojević podvukao… »

Vesti dana »