Повезане вести

Петер Бос: Изненађен сам да Звезда има само три бода

Петер Бос: Изненађен сам да Звезда има само три бода

Спортски журнал 20.01.2025
Клуб из Ајнховена није победио на претходне две утакмице у холандском првенству. Тренер ПСВ-а Петер Бос изјавио је да његова екипа иде на победу у утакмици 7. кола Лиге шампиона против Црвене звезде. Фудбалери ПСВ-а гостоваће… »
Везиста ПСВ-а је врло јасан: „Сутра морамо да победимо, ова утакмица одлучује да ли идемо даље!“

Везиста ПСВ-а је врло јасан: „Сутра морамо да победимо, ова утакмица одлучује да ли идемо даље!“

Хот спорт 20.01.2025
Без пуно филозофије. Тренер ПСВ-а Петер Бош и везиста Џој Верман одржали су конференцију за медије пред одлучујући меч против Црвене звезде у оквиру седмог кола Лиге шампиона, који ће се одиграти у уторак од 21.00 на стадиону… »
Нема експериментисања: Владан Милојевић са најјачим могућим саставом на ПСВ?!

Нема експериментисања: Владан Милојевић са најјачим могућим саставом на ПСВ?!

Хот спорт 20.01.2025
Меч на стадиону „Рајко Митић“ заказан је за уторак у 21 час, а црвено-бели рачунају на подршку пуне Маракане како би дошли до важних бодова у борби за европско пролеће. Утакмица против ПСВ-а у претпоследњем колу лигашке фазе… »
"Изненађен сам звездиним учинком" Тренер ПСВ-а изненадио све пред меч са Црвеном звездом

"Изненађен сам звездиним учинком" Тренер ПСВ-а изненадио све пред меч са Црвеном звездом

Вечерње новости 20.01.2025
Тренер ПСВ-а Петер Бош изјавио је вечерас да његова екипа иде на победу у утакмици седмог кола Лиге шампиона против Црвене звезде. Фото: ЕПА-ЕФЕ/МАУРИЦЕ ВАН СТЕЕН Фудбалери ПСВ-а гостоваће сутра од 21 час Црвеној звезди на… »
Бос: "Чуди да Звезда има само три бода, познат ми је овдашњи менталитет!"

Бос: "Чуди да Звезда има само три бода, познат ми је овдашњи менталитет!"

Спортске.нет 20.01.2025
Утакмица је на програму у уторак у Београду од 21 сат, а Бос се одговарајући на питања холандских новинара осврнуо на малу резултатску кризу тима из Ајндховена. "Немамо пад, само смо у лошијој фази. Нисмо у кризи, него играмо са… »
Тренер ПСВ-а пред звезду: „Ово је прва могућност да дођемо до три бода“

Тренер ПСВ-а пред звезду: „Ово је прва могућност да дођемо до три бода“

Хот спорт 20.01.2025
„Мене чуди да Звезда има само три бода, игра тако добро“ Тренер ПСВ-а Петер Бош разговарао је са новинарима на „Маракани“ уочи предстојећег сусрета са Црвеном звездом у Лиги шампиона. Овај меч долази након што је његов тим… »
„Чуди ме да Звезда има само три бода – нема панике и казни, нисмо у кризи“

„Чуди ме да Звезда има само три бода – нема панике и казни, нисмо у кризи“

Нова 20.01.2025
Петер Бос, тренер ПСВ-а, одржао је конференцију за медије пред меч са Црвеном звездом у 7. колу прве фазе Лиге шампиона. Једна од одлучујућих утакмица за пласман у бараж елитног такмичења, играће се у Београду на стадиону „Рајко… »
Бос респектује Звезду: "Чуди ме да имају само три бода"

Бос респектује Звезду: "Чуди ме да имају само три бода"

Б92 20.01.2025
Тренер ПСВ Питер Бос рекао је на конференцији за медије пред дуел са Црвеном звездом у седмом колу Лиге шампиона да је изненађен што црвено-бели имају само три бода. Шеф струке екипе из Ајндховена респектује екипу Црвене звезде… »
„Било је нервозе, утакмица са Звездом одлучује да ли идемо даље – биће сигурно добра атмосфера“

„Било је нервозе, утакмица са Звездом одлучује да ли идемо даље – биће сигурно добра атмосфера“

Нова 20.01.2025
Џој Вирман, фудбалер ПСВ-а, појавио се на конференцији за медије и најавио меч са Црвеном звездом, у оквиру 7. кола Лиге шампиона. Звезда и ПСВ играју у уторак од 21 сат на стадиону „Рајко Митић“ један од пресудних мечева у… »
Бос: Чуди ме да Звезда има само три бода, нисмо у паници

Бос: Чуди ме да Звезда има само три бода, нисмо у паници

Спорт клуб 20.01.2025
Изложен је био "рафалу" питања холандских новинара тренер ПСВ-а Петер Бос, што је и очекивано кад је велики клуб у кризи игре и резултата. Додуше, искусни стручњак не жели да се реч криза користи у коментарима на актуелни… »
Мимовић: "Испунио сам циљ играњем у Лиги шампиона, борићемо се да би се поновио Штутгарт!"

Мимовић: "Испунио сам циљ играњем у Лиги шампиона, борићемо се да би се поновио Штутгарт!"

Спортске.нет 20.01.2025
Фудбалери Црвене звезде у уторак од 21 сат на својој "Маракани" играју меч седмог кола главне фазе Лиге шампиона против холандског првака ПСВ Ајндховена. Звезда два меча пре краја такмичења има три бода и само јој тријумф… »
Јаке речи Владана Милојевића о Немањи Радоњићу пред Звездин меч одлуке у Лиги шампиона

Јаке речи Владана Милојевића о Немањи Радоњићу пред Звездин меч одлуке у Лиги шампиона

Нова 20.01.2025
Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, није штедео похвале на рачун Немање Радоњића, крилног фудбалера тима са Маракане. Некадашњи офанзивац Торина је у Звезду дошао након периода у иностранству током ког је на моменте… »
Мимовић пред меч са ПСВ Ајндховеном: „Да се понови Штутгарт“

Мимовић пред меч са ПСВ Ајндховеном: „Да се понови Штутгарт“

Нова 20.01.2025
Фудбалери Црвене звезде у уторак од 21.00 одиграће меч против ПСВ Ајндховена у оквиру 7. кола Лиге шампиона, а на конференцији за медије говорио је Огњен Мимовић. Мимовић је на почетку конференције изразио захвалности због тога… »
"Био је у војсци, није у библиотеци": Милојевић о фудбалеру Звезде који је највећа енигма за ПСВ

"Био је у војсци, није у библиотеци": Милојевић о фудбалеру Звезде који је највећа енигма за ПСВ

Мондо 20.01.2025
Да ли ће Сеол моћи да игра за Звезду против ПСВ Ајндховена? Ево шта о томе каже Владан Милојевић. Фудбалер Црвене звезде Сеол Јонгву пропустио је највећи део зимских припрема Анталији због тога што је морао у своју домовину -… »
Милојевић добио питање о Сеолу и војној обуци у Кореји: "Добро пуца, радио је у војсци, не у библиотеци"

Милојевић добио питање о Сеолу и војној обуци у Кореји: "Добро пуца, радио је у војсци, не у библиотеци"

Телеграф 20.01.2025
Препоручујемо. Фудбалери Црвене звезде дочекују ПСВ у 7. колу лигашког дела Лиге шампиона, а покушаће победом да одрже евентуалну шансу да се домогну места у Топ 24. Неће то бити нимало лако, али тренер Црвене звезде, Владан… »

Вести дана »