Povezane vesti
"Kad sam se razvela izgubila sam prezime i slavu!" Iskreno priznanje Suzane Mančić, otkrila zašto godinama obeležava drugog…
Kurir 20.01.2025
Voditeljka Suzana Mančić već neko vreme obeležava slavu Sveti Arhangel Mihailo, a ranije je obeležavala svetog Jovana. Suzana Mančić je jednom prilikom otkrila zbog čega je promenila slavu. - Sveti Arhangel Mihailo, to je moja slava. Sveti Đurđić, to je… »
"Sveti Jovan nije moja slava": Evo zbog čega je Suzana Mančić promenila krsnu slavu - Godinama obeležava ovog svetitelja
Blic 20.01.2025
Voditeljka Suzana Mančić već neko vreme obeležava slavu Sveti Arhangel Mihailo, a ranije je obeležavala svetog Jovana. Suzana Mančić je jednom prilikom otkrila zbog čega je promenila slavu. - Sveti Arhangel Mihailo, to je moja slava. Sveti Đurđić, to je… »
Vesti dana »
U školske klupe prvi put selo 308 prvaka u Prijepolju – pet miliona dinara za udžbenike i rančeve
PP media pre 53 minutajoš 31 povezana
Odata pošta stradalima u padu nadstrešnice u više gradova (VIDEO)
N1 Info pre 8 minutajoš 20 povezanih
Kamere snimile pokolj na strelištu u Danilovgradu! Osumnjičeni Rus izrešetao trojicu, pa pobegao, evo kako je uhvaćen: "Napravili smo obruč, imao je samo 2 opcije" (foto)
Blic pre 1 satjoš 54 povezane
Bujična poplava u Nepalu: Više od 1.000 žrtava, državljanka Srbije živa
BBC News pre 3 minutajoš 19 povezanih