Povezane vesti

Reči Zlate Petrović dotukle enu, pala u očaj! Od tuge jedva gleda, odmah počela da moli Peju i da se ponižava: "Obećaj mi…

Reči Zlate Petrović dotukle enu, pala u očaj! Od tuge jedva gleda, odmah počela da moli Peju i da se ponižava: "Obećaj mi…

Kurir 20.01.2025
Ena Čolić u kući Odabranih komentarisala je čestitiku koju je Jovan Pejić Peja dobio od majke Zlate Petrović. - Sve u redu, prvi put da me nisu pozdravili. Logično da me nije pozdravila i logično je sve što je napisala, očekivala sam još gore… »
"Dobro nas slušaj" jovanu stiglo pismo od zlate i peje: Pročitao ga pred svima u Eliti: "Pod hitno moraš da smiriš glavu"

"Dobro nas slušaj" jovanu stiglo pismo od zlate i peje: Pročitao ga pred svima u Eliti: "Pod hitno moraš da smiriš glavu"

Blic 20.01.2025
Učesnik rijalitija "Elita" Jovan Pejić, juče je napravio pravi hoas nakon što je priznao koliko su njegovi roditelji bili strogi prema njemu kad je bio mali, te je ispričao šta se dešavalo. Naime, Jovan je objasnio da su ga kažnjavali majka Zlata… »
"Slušaj nas dobro..." Zlata Petrović i Peja poslali pismo sinu u "Eliti": Poruka je jasna: Pod hitno moraš da smiriš glavu!

"Slušaj nas dobro..." Zlata Petrović i Peja poslali pismo sinu u "Eliti": Poruka je jasna: Pod hitno moraš da smiriš glavu!

Kurir 20.01.2025
Učesnik rijalitija " Elita" Jovan Pejić, juče je napravio pravi hoas nakon što je priznao koliko su njegovi roditelji bili strogi prema njemu kad je bio mali, te je ispričao šta se dešavalo. Naime, Jovan je objasnio da su ga kažnjavali majka Zlata… »

Vesti dana »