Повезане вести
Речи Злате Петровић дотукле ену, пала у очај! Од туге једва гледа, одмах почела да моли Пеју и да се понижава: "Обећај ми да…
Курир 20.01.2025
Ена Чолић у кући Одабраних коментарисала је честитику коју је Јован Пејић Пеја добио од мајке Злате Петровић. - Све у реду, први пут да ме нису поздравили. Логично да ме није поздравила и логично је све што је написала, очекивала… »
"Добро нас слушај" јовану стигло писмо од злате и пеје: Прочитао га пред свима у Елити: "Под хитно мораш да смириш главу"
Блиц 20.01.2025
Учесник ријалитија "Елита" Јован Пејић, јуче је направио прави хоас након што је признао колико су његови родитељи били строги према њему кад је био мали, те је испричао шта се дешавало. Наиме, Јован је објаснио да су га… »
"Слушај нас добро..." Злата Петровић и Пеја послали писмо сину у "Елити": Порука је јасна: Под хитно мораш да смириш главу!
Курир 20.01.2025
Учесник ријалитија " Елита" Јован Пејић, јуче је направио прави хоас након што је признао колико су његови родитељи били строги према њему кад је био мали, те је испричао шта се дешавало. Наиме, Јован је објаснио да су га… »
Вести дана »
Техеран послао језиву поруку суседима: Подржите ли Америку, ни кап нафте неће напустити Залив и гађаћемо све извозне руте
Вечерње новости пре 5 сатијош 32 повезане
Ландо Норис се огласио после друге узастопне победе: Још увек не размишља о борби за титулу, ево шта му је тренутни циљ!
Курир пре 1 сатјош 25 повезаних
РХМЗ упозорио на високе температуре и ризик од пожара у Србији
Сербиан Невс Медиа пре 7 сатијош 53 повезане
(СНИМАК ДРОНОМ) Како гашење великог пожара на Столовима изгледа из ваздуха
Н1 Инфо пре 58 минутајош 39 повезаних
Ангелина Топић пета, Ивана Шпановић девета на Дијамантској лиги у Пољској
РТС пре 3 сатајош 17 повезаних