Povezane vesti
Profesor Tošković: Ako bilo koji nastavnik dobije otkaz, svi će izaći na ulice
Nova 20.01.2025
"Ako bilo koji nastavnik dobije otkaz posle ovoga, mislim da će situacija samo eskalirati i svi će izaći na ulice", kazao je profesor Filozofskog fakulteta Oliver Tošković. Komentarišući današnji protest na platou ispred Filozofskog fakulteta, Tošković… »
N1 Info 20.01.2025
"Ako bilo koji nastavnik dobije otkaz posle ovoga, mislim da će situacija samo eskalirati i svi će izaći na ulice", kazao je profesor Filozofskog fakulteta Oliver Tošković. Komentarišući današnji protest na platou ispred Filozofskog fakulteta, Tošković… »
Novi magazin 20.01.2025
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Desetak poljoprivrednika dobilo poziv za informativni razgovor iz policije zbog blokada: Mlekari traže od Vlade da se izjasni o ponašanju Glamočića
Ozon press pre 2 satajoš 35 povezanih
Glamočić: Srbija zatražila uvođenje prelevmana na mleko u prahu i polutvrde sireve iz EU
NIN pre 40 minutajoš 27 povezanih
Trampovo obraćanje Kongresu: Vika, izbacivanja, hokejaši i najduži govor u istoriji
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih
Zvanično: Vlada Srbije imenovala Lady Dron Danku za pomoćnicu ministra prosvete na šest meseci
Nedeljnik pre 2 satajoš 10 povezanih