Povezane vesti
Profesor Tošković: Ako bilo koji nastavnik dobije otkaz, svi će izaći na ulice
Nova 20.01.2025
"Ako bilo koji nastavnik dobije otkaz posle ovoga, mislim da će situacija samo eskalirati i svi će izaći na ulice", kazao je profesor Filozofskog fakulteta Oliver Tošković. Komentarišući današnji protest na platou ispred Filozofskog fakulteta, Tošković… »
N1 Info 20.01.2025
"Ako bilo koji nastavnik dobije otkaz posle ovoga, mislim da će situacija samo eskalirati i svi će izaći na ulice", kazao je profesor Filozofskog fakulteta Oliver Tošković. Komentarišući današnji protest na platou ispred Filozofskog fakulteta, Tošković… »
Novi magazin 20.01.2025
Vesti dana »
Vučić na sastanku sa azerbejdžanskim privrednicima: Razgovarao sa predstavnicima najvećih kompanija
Blic pre 4 minutajoš 39 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Iran uvodi nove procedure za prolaz brodova kroz Ormuski moreuz
Večernje novosti pre 44 minutajoš 32 povezane
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 5 minutajoš 81 povezana
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih