Povezane vesti
Profesor Tošković: Ako bilo koji nastavnik dobije otkaz, svi će izaći na ulice
Nova 20.01.2025
"Ako bilo koji nastavnik dobije otkaz posle ovoga, mislim da će situacija samo eskalirati i svi će izaći na ulice", kazao je profesor Filozofskog fakulteta Oliver Tošković. Komentarišući današnji protest na platou ispred Filozofskog fakulteta, Tošković… »
N1 Info 20.01.2025
"Ako bilo koji nastavnik dobije otkaz posle ovoga, mislim da će situacija samo eskalirati i svi će izaći na ulice", kazao je profesor Filozofskog fakulteta Oliver Tošković. Komentarišući današnji protest na platou ispred Filozofskog fakulteta, Tošković… »
Novi magazin 20.01.2025
Vesti dana »
Ministarka Mesarović: Stanje sa strujom večeras stabilnije, mnogo bolje nego prethodnih dana, 8.869 potrošača bez napajanja. Svaki građanin je važan, radi se danonoćno.
Dnevnik pre 23 minutajoš 49 povezanih
Iran proglasio trodnevnu nacionalnu žalost zbog poginulih u protestima
N1 Info pre 48 minutajoš 35 povezanih
BLOG UŽIVO Ledeni dan u Srbiji: Vanredno u 11 opština, ministarka Sofronijević o kolapsu zbog snega: „Bilo je malo nesnalaženja, ali da ne bi rekla da je bilo ko zakazao“
Nova pre 1 satjoš 49 povezanih
Blumberg: Evropa priprema vojni plan za Arktik zbog Trampove pretnje Grenlandu
Radio 021 pre 2 satajoš 24 povezane
(VIDEO) Penjaroja saopštio lošu vest: Milton je slomio ruku!
Sport klub pre 28 minutajoš 23 povezane