Povezane vesti

Bajden par minuta pre Trampove inauguracije doneo šokantnu odluku: "Nisam imao izbora, napadi će se nastaviti"

Bajden par minuta pre Trampove inauguracije doneo šokantnu odluku: "Nisam imao izbora, napadi će se nastaviti"

Blic pre 7 dana
Odlazeći predsednik SAD Džo Bajden izdao je danas preventivna pomilovanja za svoju braću, Džejmsa i Frenka, kao i sestru Valeri, zajedno sa njihovim partnerima. - Moja porodica je bila izložena neprestanim napadima i pretnjama, motivisanim… »
Bajden pomilovao svoju braću i sestru: "Moja porodica je bila izložena neprestanim napadima i pretnjama"

Bajden pomilovao svoju braću i sestru: "Moja porodica je bila izložena neprestanim napadima i pretnjama"

Euronews pre 6 dana
Odlazeći predsednik SAD Džozef Bajden izdao je danas preventivna pomilovanja za svoju braću, Džejmsa i Frenka, kao i sestru Valeri, zajedno sa njihovim partnerima. "Moja porodica je bila izložena neprestanim napadima i pretnjama, motivisanim… »
Bajden preventivno pomilovao uže članove svoje porodice – par minuta pre kraja mandata

Bajden preventivno pomilovao uže članove svoje porodice – par minuta pre kraja mandata

Nova pre 6 dana
Odlazeći predsednik SAD Džo Bajden danas je samo nekoliko minuta pred odlazak sa dužnosti pomilovao svoje sestre i braću i njihove supružnike. Rekao je da je njegova porodica bila izložena „nemilosrdnim napadima i pretnjama“ koji su isključivo… »
Bajden samo par minuta pre Trampove zakletve doneo šok odluku: "Napadi neće prestati, nisam imao izbora"

Bajden samo par minuta pre Trampove zakletve doneo šok odluku: "Napadi neće prestati, nisam imao izbora"

Mondo pre 6 dana
Bajden je samo nekoliko minuta pre zakletve Donalda Trampa doneo jednu odluku. U poslednjim trenucima predsedničkog mandata, Džo Bajden je pomilovao nekoliko članova svoje porodice, prenosi Bi-Bi-Si. Bajden je pomilovao članove svoje porodice… »
Par minuta pre kraja mandata: Bajden preventivno pomilovao uže članove svoje porodice

Par minuta pre kraja mandata: Bajden preventivno pomilovao uže članove svoje porodice

Radio 021 pre 6 dana
Odlazeći predsednik SAD Džo Bajden danas je samo nekoliko minuta pred odlazak sa dužnosti pomilovao svoje sestre i braću i njihove supružnike. On je rekao da je njegova porodica bila izložena "nemilosrdnim napadima i pretnjama" koji su isključivo… »
Bajden izdao pomilovanja za svoju braću i sestru

Vesti online pre 6 dana
Odlazeći predsednik SAD Džozef Bajden izdao je danas preventivna pomilovanja za svoju braću, Džejmsa i Frenka, kao i sestru Valeri, zajedno sa njihovim partnerima. “Moja porodica je bila izložena neprestanim napadima i pretnjama, motivisanim… »

NIN pre 6 dana
Odlazeći predsednik SAD Džozef Bajden izdao je danas preventivna pomilovanja za svoju braću, Džejmsa i Frenka, kao i sestru Valeri, zajedno sa njihovim partnerima. "Moja porodica je bila izložena neprestanim napadima i pretnjama, motivisanim… »

Vesti dana »