Povezane vesti
"Zgranuo sam se šta mi je rekla": Baka Prase tražio uslugu od Jelene Đoković, a njen odgovor ga "ohladio": "slušaj, čula sam…
Blic 20.01.2025
Društvenim mrežama kruži snimak, koji je nastao 2023. godine, u kojem je srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojim pratiocima otkrio da kada je zvanično postao prvi po broju pratilaca na Balkanu, je želeo da iskoristi priliku dok je… »
Isplivala prepiska Jelene Đoković i bake praseta On želeo da od nje dobije jednu stvar, a ona mu odmah odgovorila, neće vam…
Kurir 20.01.2025
Društvenim mrežama kruži snimak, koji je nastao 2023. godine, u kojem je srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojim pratiocima otkrio da kada je zvanično postao prvi po broju pratilaca na Balkanu, je želeo da iskoristi priliku dok je… »
Vesti dana »
Kraj posle eliminacije Portugala, na konferenciji potvrđen odlazak koji su svi čekali
Telegraf pre 42 minutajoš 8 povezanih
Zvanično - potvrđena najskandaloznija odluka u istoriji fudbala posle koje ništa više neće biti isto, Trampu ispunjena želja
Nova pre 52 minutajoš 5 povezanih
Jokić posle pobede nad BiH o novom ugovoru sa Denverom: „Razlog toga je striktno biznis“
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Pomeren Đokovićev meč na Vimbldonu: Stiglo ponoćno saopštenje iz Londona
Mondo pre 22 minutajoš 6 povezanih