Povezane vesti
"Zgranuo sam se šta mi je rekla": Baka Prase tražio uslugu od Jelene Đoković, a njen odgovor ga "ohladio": "slušaj, čula sam…
Blic 20.01.2025
Društvenim mrežama kruži snimak, koji je nastao 2023. godine, u kojem je srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojim pratiocima otkrio da kada je zvanično postao prvi po broju pratilaca na Balkanu, je želeo da iskoristi priliku dok je… »
Isplivala prepiska Jelene Đoković i bake praseta On želeo da od nje dobije jednu stvar, a ona mu odmah odgovorila, neće vam…
Kurir 20.01.2025
Društvenim mrežama kruži snimak, koji je nastao 2023. godine, u kojem je srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojim pratiocima otkrio da kada je zvanično postao prvi po broju pratilaca na Balkanu, je želeo da iskoristi priliku dok je… »
Vesti dana »
Oblačno s kišom i pljuskovima širom Srbije – obilnije padavine na jugu i jugoistoku
Glas Zaječara pre 1 satjoš 20 povezanih
On je osumnjičen za udes u kom je stradala porodica: Nikola vozio audi sa BiH tablicama, prošao na crveno!
Telegraf pre 6 minutajoš 40 povezanih
Okružen Kupjansk i 18 ukrajinskih bataljona: Putin posetio komandni centar SVO /video/
Sputnik pre 1 satjoš 10 povezanih