Povezane vesti
"Zgranuo sam se šta mi je rekla": Baka Prase tražio uslugu od Jelene Đoković, a njen odgovor ga "ohladio": "slušaj, čula sam…
Blic 20.01.2025
Društvenim mrežama kruži snimak, koji je nastao 2023. godine, u kojem je srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojim pratiocima otkrio da kada je zvanično postao prvi po broju pratilaca na Balkanu, je želeo da iskoristi priliku dok je… »
Isplivala prepiska Jelene Đoković i bake praseta On želeo da od nje dobije jednu stvar, a ona mu odmah odgovorila, neće vam…
Kurir 20.01.2025
Društvenim mrežama kruži snimak, koji je nastao 2023. godine, u kojem je srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, svojim pratiocima otkrio da kada je zvanično postao prvi po broju pratilaca na Balkanu, je želeo da iskoristi priliku dok je… »
Vesti dana »
Ruski izaslanik u Americi: Sastanak Putina i Trampa će se održati kasnije nego što je bilo planirano
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane
Dora Mar: Pikasova slika prodata za 27 miliona evra na aukciji u Parizu: Jedini dokaz o njenom postojanju bila je fotografija iz 1944. godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Zimski mraz pretvaraju u oružje": Zelenski optužio Rusiju da koriste hladnoću kako bi "mučili" narod: "Moraju da vrate mir našoj zemlji!"
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Milatović dodelio posthumno Orden Crnogorske velike zvezde, mitropolitu Amfilohiju: Ostavio je neizbrisiv trag
Blic pre 4 satijoš 1 povezana