Povezane vesti
"Kao da sam izgubila rod rođeni": Komšije se opraštaju od policajke Suzane (47) koju je pokosio automobil na Voždovcu
Mondo 20.01.2025
Komšije se opraštaju od policajke (47) koju je pokosio automobil na Voždovcu. Policajka Suzana J. (47) nastradala je juče ujutru dok je šetala pse kada ju je automobil marke "fiat panda" usmrtio na Voždovcu, a vozač potom pobegao sa mesta nesreće! Na… »
"Duša me boli kao da sam izgubila rod rođeni" Komšije se tužnim rečima opraštaju od poginule policajke Suzane
Telegraf 20.01.2025
Preporučujemo. Policajka Suzana Joksimović (47) nastradala je juče ujutru dok je šetala pse kada ju je automobil marke "fiat panda" usmrtio na Voždovcu, a vozač potom pobegao sa mesta nesreće! Na društvenim mrežama se danas pojavila njena umrlica, ali i… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 82 povezane

Gde su Karleuša i Ceca na proslavi Saše Matića? Estrada na Tarinom 18. rođendanu, a najveće zvezde izostale!
Alo pre 48 minutajoš 61 povezana

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 41 povezana

„Saopštenje mog okupiranog kluba“: Štimac brutalno odgovorio Zvezdi, pa poslao moćnu poruku Kaliniću i košarkašima
Nova pre 8 minutajoš 17 povezanih

Zbrka oko navodnih ugraviranih slogana transrodnog i antifašističkog sadržaja na pušci i mecima kojima je ubijen Čarli Kirk
Nova pre 3 satajoš 19 povezanih