Povezane vesti
"Kao da sam izgubila rod rođeni": Komšije se opraštaju od policajke Suzane (47) koju je pokosio automobil na Voždovcu
Mondo 20.01.2025
Komšije se opraštaju od policajke (47) koju je pokosio automobil na Voždovcu. Policajka Suzana J. (47) nastradala je juče ujutru dok je šetala pse kada ju je automobil marke "fiat panda" usmrtio na Voždovcu, a vozač potom pobegao sa mesta nesreće! Na… »
"Duša me boli kao da sam izgubila rod rođeni" Komšije se tužnim rečima opraštaju od poginule policajke Suzane
Telegraf 20.01.2025
Preporučujemo. Policajka Suzana Joksimović (47) nastradala je juče ujutru dok je šetala pse kada ju je automobil marke "fiat panda" usmrtio na Voždovcu, a vozač potom pobegao sa mesta nesreće! Na društvenim mrežama se danas pojavila njena umrlica, ali i… »
Vesti dana »
Danas je Sveti Vasilije Veliki, Mali Božić. Da li znate običaje na današnji dan? Sveti Vasilije Veliki Čuvene reči Vasilija Velikog kojim opisuje svoje duhovno buđenje: Centar „Sveti Vasilije Veliki” u Maršiću kraj Kragujevca
Volim Zrenjanin pre 33 minutajoš 21 povezana
Joviću samo šest minuta! Majami u neizvesnoj završnici srušio Finiks, Adebajo blistao! (video)
Kurir pre 13 minutajoš 17 povezanih
Kalas: EU sprema paket sankcija Rusiji i kredit od 90 milijardi evra za Ukrajinu
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 9 povezanih