Povezane vesti
"Kao da sam izgubila rod rođeni": Komšije se opraštaju od policajke Suzane (47) koju je pokosio automobil na Voždovcu
Mondo 20.01.2025
Komšije se opraštaju od policajke (47) koju je pokosio automobil na Voždovcu. Policajka Suzana J. (47) nastradala je juče ujutru dok je šetala pse kada ju je automobil marke "fiat panda" usmrtio na Voždovcu, a vozač potom pobegao sa mesta nesreće! Na… »
"Duša me boli kao da sam izgubila rod rođeni" Komšije se tužnim rečima opraštaju od poginule policajke Suzane
Telegraf 20.01.2025
Preporučujemo. Policajka Suzana Joksimović (47) nastradala je juče ujutru dok je šetala pse kada ju je automobil marke "fiat panda" usmrtio na Voždovcu, a vozač potom pobegao sa mesta nesreće! Na društvenim mrežama se danas pojavila njena umrlica, ali i… »
Vesti dana »
Završen pretres stana brata Mila Đukanovića u Podgorici, inspektori krenuli ka Nikšiću
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
"Možda ćemo prijateljski preuzeti Kubu" Otkriven Trampov pakleni plan za Kubu: Ostrvu preti nezapamćena katastrofa, a Amerika sprema konačan udarac
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Vučić i Rama za nemački list: Ne insistiramo na članstvu u EU, već na prijemu u jedinstveno evropsko tržište i Šengensku zonu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski podržao vojnu operaciju protiv Irana. Sprema se pakao za Teheran?! Oglasio se i Tramp, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Mraz ujutro, "proleće" tokom dana: Vremenska prognoza za subotu, 28. februar
Večernje novosti pre 3 satajoš 3 povezane