Povezane vesti

(Video): Milica Zavetnica je u jednom trenutku htela da krene stopama sestre glumice: "Ona mi je bila uzor"

(Video): Milica Zavetnica je u jednom trenutku htela da krene stopama sestre glumice: "Ona mi je bila uzor"

Blic pre 2 dana
Političarka Milica Đurđević Stamenkovski u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete gledati samo na Blic televiziji na kanalu 117 u ponedeljak u 22 sata otvoreno priča o svojoj porodici, uzorima u detinjstvu kao i o sestri po… »
(Video) Milica plače u emisiji: Zavetnica otvoreno o ljubavima, suprugu, vantelesnoj oplodnji i smrti oca: "Rekla sam da neću…

(Video) Milica plače u emisiji: Zavetnica otvoreno o ljubavima, suprugu, vantelesnoj oplodnji i smrti oca: "Rekla sam da neću…

Blic pre 2 dana
Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski je gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete gledati na Blic televiziji na kanalu 117, večeras, u ponedeljak, u 22 sata u kojoj otvoreno priča o… »
"Odmah posle njihovog razvoda meni je umro deda": Milica Zavetnica je sa 16 godina donela odluku da živi sa majkom, ali je…

"Odmah posle njihovog razvoda meni je umro deda": Milica Zavetnica je sa 16 godina donela odluku da živi sa majkom, ali je…

Blic pre 2 dana
Ovog ponedeljka u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117 možete gledati emisiju "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj je gošća ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski. Kako je na početku… »

Vesti dana »