Povezane vesti
(Video) Milica plače u emisiji: Zavetnica otvoreno o ljubavima, suprugu, vantelesnoj oplodnji i smrti oca: "Rekla sam da neću…
Blic 20.01.2025
Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski je gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete gledati na Blic televiziji na kanalu 117, večeras, u ponedeljak, u 22 sata u kojoj otvoreno priča o svom… »
(Video): Milica Zavetnica je u jednom trenutku htela da krene stopama sestre glumice: "Ona mi je bila uzor"
Blic 20.01.2025
Političarka Milica Đurđević Stamenkovski u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koju možete gledati samo na Blic televiziji na kanalu 117 u ponedeljak u 22 sata otvoreno priča o svojoj porodici, uzorima u detinjstvu kao i o sestri po ocu… »
"Odmah posle njihovog razvoda meni je umro deda": Milica Zavetnica je sa 16 godina donela odluku da živi sa majkom, ali je…
Blic 20.01.2025
Ovog ponedeljka u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117 možete gledati emisiju "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj je gošća ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski. Kako je na početku emisije "Na… »
Vesti dana »

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane

Novi tramvaj iskočio iz šina u Beogradu, saobraćaj bio obustavljen na Autokomandi
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Nemačka obustavlja izvoz oružja Izraelu
Euronews pre 4 satijoš 41 povezana

UKRAJINSKA KRIZA: Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope; Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe
RTV pre 8 minutajoš 40 povezanih