Povezane vesti
Čanak: Sprema se moja likvidacija, policijsko obezbeđenje mi bez objašnjenja oduzeto nakon 20 godina
Radio 021 21.01.2025
Nekadašnji lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da se priprema teren za njegovu likvidaciju. Čanak je za TV Blic rekao da je prvo njegovog sina na TV Informer targetirao Dragan Vučićević, a zatim da je njega targetirao predsednik… »
Čanak: Pripremljen je teren za moju likvidaciju
Danas 21.01.2025
Nekadašnji predsednik Skupštine Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da se priprema teren za njegovu likvidaciju. Čanak je za TV Blic rekao da je prvo njegovog sina na TV Informer targetirao Dragan Vučićević, a zatim da je njega taregitirao predsednik Srbije… »
Vesti dana »

Devet meseci od pada nadstrešnice: Pritvor za Momirovića, Vesića i ostale osumnjičene
BBC News pre 9 minutajoš 46 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 37 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije, Macut i Dodik
Blic pre 19 minutajoš 27 povezanih

(Foto, video) vulkan eruptirao prvi put posle 600 godina! Kupola od lave preti da se proširi, stub pepela ide i do 6 kilometara
Blic pre 44 minutajoš 15 povezanih