Povezane vesti

Novaku je ovaj zagrljaj značio više od pobede! Pogledajte ko ga je prvi sačekao u tunelu posle meča

Novaku je ovaj zagrljaj značio više od pobede! Pogledajte ko ga je prvi sačekao u tunelu posle meča

Mondo pre 1 dan
Novaku Đokoviću je posle velike pobede nad Karlosom Alkarazom prvi u zagrljaj doleteo sin Stefan. Novak Đoković je u četvrtfinalu Australijan opena bio bolji od Karlosa Alkaraza 3:1 (4:6, 6:4, 6:3, 6:4).Đoković nije krio oduševljenje zbog velike… »
Đoković: Očekujem izazovan meč protiv Zvereva u polufinalu Australijan opena

Đoković: Očekujem izazovan meč protiv Zvereva u polufinalu Australijan opena

NIN pre 1 dan
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas u Melburnu da očekuje izazovan meč protiv Nemca Aleksandra Zvereva u polufinalu Australijan opena. Đoković se plasirao u polufinale Australijan opena, pošto je u četvrtfinalu prvog grend slem… »
Đoković nakon pobede nad Alkarazom: „Dobio sam ga sa jednom i po nogom“

Đoković nakon pobede nad Alkarazom: „Dobio sam ga sa jednom i po nogom“

Nedeljnik pre 1 dan
Nakon što je pobedio Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Australijan opena (4:6, 6:4, 6:3, 6:4), Novak Đoković izjavio je da je španskog vunderkinda dobio sa „jednom i po nogom“, aludirajući na povredu koju je zadobio u prvom setu. „Dobio sam sa… »
"Ljudi jedno ne vide! Osetio sam potrebu da ga zagrlim": Novak Đoković nikad emotivniji o Endiju Mareju

"Ljudi jedno ne vide! Osetio sam potrebu da ga zagrlim": Novak Đoković nikad emotivniji o Endiju Mareju

Mondo pre 1 dan
Zagrljaj Endija Mareja i Novaka Đokovića je jednostavno morao da se desi! Novak Đoković je savladao Karlosa Alkaraza u četiri seta u četvrfinalu Australijan opena uprkos povredi koja ga je mučila od kraja prvog seta. Povredio je primicač… »
Đoković u polufinalu Australijan opena

Đoković u polufinalu Australijan opena

Slobodna Evropa pre 1 dan
Srpski teniser Novak Đoković u polufinalu je Australijan opena nakon što je pobedio trećeg igrača sveta Španca Karlosa Alkaraza sa 3:1 u setovima. Tridesetsedmogodišnji Đoković, trenutno sedmi na ATP listi, igraće 24. januara u borbi za finale… »
"Stefane, Tara, šta ćete tu!?": Novaka šokirao prizor iz lože posle pobede protiv Alkaraza!

"Stefane, Tara, šta ćete tu!?": Novaka šokirao prizor iz lože posle pobede protiv Alkaraza!

Mondo pre 1 dan
Novak Đoković je sjajan teniser, ali je ipak pre svega - tata! Novak Đoković je uspeo! Na jednoj nozi, povređen, dobio je velikog rivala Karlosa Alkaraza 5:6, 6:4, 6:3, 6:4 za tri sata i 37 minuta, a nakon meča smo videli njegov vrisak i veliki… »
"Još uvek sam tu, valjda ne smem da se žalim?": Novak razbio Alkaraza, pa odmah odgovorio hejterima

"Još uvek sam tu, valjda ne smem da se žalim?": Novak razbio Alkaraza, pa odmah odgovorio hejterima

Mondo pre 1 dan
Novak Đoković je odmah nakon pobede nad Karlosom Alkarazom odgovorio svima onima koji sumnjaju u njegovu povredu. "Odakle da počnem. Sa moje dve noge i dve ruke, pretpostavljam", rekao je Novak Đoković kada ga je Džim Kurijer pitao kako je uspeo da… »
Saša Zverev podigao pero i počeo da viče na sudiju: "Da li si ti lud, čoveče?" (Video)

Saša Zverev podigao pero i počeo da viče na sudiju: "Da li si ti lud, čoveče?" (Video)

Mondo pre 2 dana
Zverev je izgubio živce tokom drugog seta meča četvrtfinala Australijan opena protiv Tomija Pola i počeo je da viče na sudiju. Aleksander Zverev plasirao se u polufinale Australijan opena pošto je pobedio Tomija Pola (3:1), a već zna da će za… »
Zverev: Trofej na Australijan openu je važniji od broja pobeda

Zverev: Trofej na Australijan openu je važniji od broja pobeda

Radio sto plus pre 2 dana
Zverev se plasirao u polufinale Australijan opena, pošto je pobedio Amerikanca Tomija Pola 7:6, 7:6, 2:6, 6:1. On je sada rekorder Nemačke sa 30 pobeda na tom grend slem turniru, pošto ima pobedu više od Borisa Bekera. “Naravo, srećan sam što me… »
Zverev u polufinalu Australijan opena

Zverev u polufinalu Australijan opena

Drugi teniser sveta pobedio je posle tri sata i 28 minuta i treći put u karijeri se plasirao u polufinale Australijan opena. Teniseri su u prvom setu napravili po brejk i odigran je taj-brejk koji je Zverev dobio 7:1. Takođe i u drugom setu teniseri su… »
Zverev se "polomio" da dođe do meča sa Novakom ili Alkarazom: Kad su ga pitali za njih, nasmejao je ceo stadion

Zverev se "polomio" da dođe do meča sa Novakom ili Alkarazom: Kad su ga pitali za njih, nasmejao je ceo stadion

Mondo pre 2 dana
Zverev je izborio svoje drugo uzastopno, a ukupno treće polufinale Australijan opena. Već zna da ga tamo čekaju Đoković ili Alkaraz. Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u polufinale Australijan opena pošto je pobedio američkog… »
Zverev se šalio, pa rekao velike reči o Đokoviću: "Ma da, biće to dosadan meč, nema razloga da ga gledate"

Zverev se šalio, pa rekao velike reči o Đokoviću: "Ma da, biće to dosadan meč, nema razloga da ga gledate"

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Nemački teniser, Aleksander Zverev plasirao se u polufinale Australijan opena, pošto je ranije jutros savladao Tomija Pola iz Sjedinjenih Američkih Država u četiri seta - 3:1 (7:6, 7:6, 2:6, 6:1). To znači da je on potencijalni… »
Badosa prvi put u karijeri u polufinalu grend slem turnira

Badosa prvi put u karijeri u polufinalu grend slem turnira

Badosa, 12. teniserka sveta, pobedila je posle sat i 43 minuta i prvi put u karijeri se plasirala u polufinale grend slem turnira. Teniserke su u prvom setu osvajale gemove na svoje servise sve do 11. kada je Badosa napravila brejk za 6:5, a zatim je… »
Đoković saznao potencijalnog protivnika u polufinalu AO! Bez iznenađenja, čeka ga najteži mogući put do titule

Đoković saznao potencijalnog protivnika u polufinalu AO! Bez iznenađenja, čeka ga najteži mogući put do titule

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Ako prođe Karlosa Alkaraza nešto kasnije danas, Novak Đoković saznao je ko ga to čeka na narednoj stepenici na putu ka novoj tituli na Australijan openu! Biće to drugi teniser sveta u ovom momentu, Aleksander Zverev koji je uspeo da… »

Vesti dana »