Povezane vesti
"Dugo sam se pravila da je sve u redu, smeškala..." Zvezda Granda o saradnji sa Željkom Šašićem: Mene bi bilo sramota da sam…
Kurir 21.01.2025
Pevačica Milica Atanacković proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", gde je došla čak do finala. Početak muzičke karijere obeležila je saradnja sa pevačem Željkom Šašićem, koja se nije najbolje završila. Naime, Milica i Željko snimili su duet, ali ju… »
"Da sam ja takvo ime, bilo bi me sramota": Mlada pevačica zaratila sa Željkom Šašićem, preko ovoga nije prešla
Mondo 21.01.2025
Milica Atanacković, nekadašnja finalistkinja "Zvezda Granda", svojevremeno je snimila duetsku pesmu sa Željkom Šašićem, ali ju je on nakon toga, kako je ona rekla, razočarao, Bivša finalistkinja "Zvezda Granda, Milica Tanacković, svojevremeno je snimila… »
"Dugo sam se pravila da je sve u redu! Nije me ispoštovao, velike pare su bačene": Naša pevačica zaratila sa Željkom Šašićem…
Blic 21.01.2025
Milica Atanacković, nekadašnja finalistkinja "Zvezda Granda", svojevremeno je snimila duetsku pesmu sa Željkom Šašićem, ali ju je on nakon toga, kako je ona rekla, razočarao. Naime, Milica je tada navela da smatra da je Željko Šašić nije ispoštovao kako… »
Vesti dana »

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 4 satijoš 25 povezanih

Uklonjen spomenik Pavlu Đurišiću: Posle osveštavanja meštani sami sklonili obeležje
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana

Stranka slobode i pravde traži ostavku gradonačelnika Beograda nakon iskakanja tramvaja
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane

UKRAJINSKA KRIZA: Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope; Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe
RTV pre 20 minutajoš 40 povezanih