Povezane vesti

"Dugo sam se pravila da je sve u redu, smeškala..." Zvezda Granda o saradnji sa Željkom Šašićem: Mene bi bilo sramota da…

"Dugo sam se pravila da je sve u redu, smeškala..." Zvezda Granda o saradnji sa Željkom Šašićem: Mene bi bilo sramota da…

Kurir 21.01.2025
Pevačica Milica Atanacković proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", gde je došla čak do finala. Početak muzičke karijere obeležila je saradnja sa pevačem Željkom Šašićem, koja se nije najbolje završila. Naime, Milica i Željko snimili su… »
"Da sam ja takvo ime, bilo bi me sramota": Mlada pevačica zaratila sa Željkom Šašićem, preko ovoga nije prešla

"Da sam ja takvo ime, bilo bi me sramota": Mlada pevačica zaratila sa Željkom Šašićem, preko ovoga nije prešla

Mondo 21.01.2025
Milica Atanacković, nekadašnja finalistkinja "Zvezda Granda", svojevremeno je snimila duetsku pesmu sa Željkom Šašićem, ali ju je on nakon toga, kako je ona rekla, razočarao, Bivša finalistkinja "Zvezda Granda, Milica Tanacković, svojevremeno je… »
"Dugo sam se pravila da je sve u redu! Nije me ispoštovao, velike pare su bačene": Naša pevačica zaratila sa Željkom…

"Dugo sam se pravila da je sve u redu! Nije me ispoštovao, velike pare su bačene": Naša pevačica zaratila sa Željkom…

Blic 21.01.2025
Milica Atanacković, nekadašnja finalistkinja "Zvezda Granda", svojevremeno je snimila duetsku pesmu sa Željkom Šašićem, ali ju je on nakon toga, kako je ona rekla, razočarao. Naime, Milica je tada navela da smatra da je Željko Šašić nije… »

Vesti dana »