Povezane vesti
Trump ‘nije uvjeren’ da će se dogovor o Gazi održati, a njegov izaslanik planira posjetiti Pojas
Al Jazeera 21.01.2025
Trump je rekao da je Gaza pretrpjela velika razaranja, opisujući je kao “mjesto masovnog rušenja”. Američki predsjednik Donald Trump rekao je da nije uvjeren da će se sporazum o prekidu vatre u Pojasu Gaze održati, naglasivši da je Pojas pretrpio ogromno… »
Šok izjava Trampa o gazi, primirje pada u vodu?! "To nije naš rat, to je njihov rat..."
Kurir 21.01.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije uveren da će se sporazum o prekidu vatre u Pojasu Gaze održati. "To nije naš rat, to je njihov rat. Ali ja nisam siguran da će primirje da opstane", rekao je Tramp odgovarajući na pitanja novinara… »
Tramp nije uveren da će se prekid vatre u Pojasu Gaze održati
N1 Info 21.01.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije uveren da će se sporazum o prekidu vatre u Pojasu Gaze održati. „To nije naš rat, to je njihov rat. Ali ja nisam siguran da će primirje da opstane“, rekao je Tramp odgovarajući na pitanja novinara… »
Tramp nije uveren da će se prekid vatre u Pojasu Gaze održati
Novi magazin 21.01.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije uveren da će se sporazum o prekidu vatre u Pojasu Gaze održati. "To nije naš rat, to je njihov rat. Ali ja nisam siguran da će primirje da opstane", rekao je Tramp odgovarajući na pitanja novinara… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 6 satijoš 29 povezanih

U PKS održana javna rasprava o mineralnim sirovinama, poseban fokus na zelenim i digitalnim tranzicijama
RTS pre 25 minutajoš 36 povezanih

Blagojević odredio startnih 11 za Hibernijan: Sek i Vukotić igraju od prvog minuta
Dnevnik pre 26 minutajoš 102 povezane

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 2 satajoš 61 povezana