Povezane vesti

Trump ‘nije uvjeren’ da će se dogovor o Gazi održati, a njegov izaslanik planira posjetiti Pojas

Trump ‘nije uvjeren’ da će se dogovor o Gazi održati, a njegov izaslanik planira posjetiti Pojas

Al Jazeera pre 29 dana
Trump je rekao da je Gaza pretrpjela velika razaranja, opisujući je kao “mjesto masovnog rušenja”. Američki predsjednik Donald Trump rekao je da nije uvjeren da će se sporazum o prekidu vatre u Pojasu Gaze održati, naglasivši da je Pojas… »
Šok izjava Trampa o gazi, primirje pada u vodu?! "To nije naš rat, to je njihov rat..."

Šok izjava Trampa o gazi, primirje pada u vodu?! "To nije naš rat, to je njihov rat..."

Kurir pre 30 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije uveren da će se sporazum o prekidu vatre u Pojasu Gaze održati. "To nije naš rat, to je njihov rat. Ali ja nisam siguran da će primirje da opstane", rekao je Tramp odgovarajući na pitanja… »
Tramp nije uveren da će se prekid vatre u Pojasu Gaze održati

N1 Info pre 30 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije uveren da će se sporazum o prekidu vatre u Pojasu Gaze održati. „To nije naš rat, to je njihov rat. Ali ja nisam siguran da će primirje da opstane“, rekao je Tramp odgovarajući na pitanja… »

Novi magazin pre 30 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije uveren da će se sporazum o prekidu vatre u Pojasu Gaze održati. "To nije naš rat, to je njihov rat. Ali ja nisam siguran da će primirje da opstane", rekao je Tramp odgovarajući na pitanja… »

Vesti dana »