Povezane vesti
Nada, panika i tuga: Moja devetogodišnja borba da dobijem bebu
Radio 021 21.01.2025
Novinarka BBC Munda Ana Marija Roura priča ličnu priču dok prolazi lečenje neplodnosti u nadi da će zatrudneti. BBC Ana Marija i Sebastijan na dan transfera embriona „Vaša materica je spremna za transfer embriona", kaže mi doktor Diaz. On trenutno… »
BBC News 21.01.2025
Novinarka BBC Munda Ana Marija Roura priča ličnu priču dok prolazi lečenje neplodnosti u nadi da će zatrudneti. „Vaša materica je spremna za transfer embriona", kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde… »
Danas 21.01.2025
„Vaša materica je spremna za transfer embriona“, kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde vantelesne oplodnje. Pokušavam da zatrudnim već skoro devet godina i ushićena sam vešću, ali i uplašena da će biti… »
Južne vesti 21.01.2025
BBC Ana Marija i Sebastijan na dan transfera embriona „Vaša materica je spremna za transfer embriona“, kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde vantelesne oplodnje. Pokušavam da zatrudnim već skoro devet… »
NIN 21.01.2025
"Vaša materica je spremna za transfer embriona", kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde vantelesne oplodnje. Pokušavam da zatrudnim već skoro devet godina i ushićena sam vešću, ali i uplašena da će biti… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 21 povezana

Počela podela pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
Ekapija pre 20 minutajoš 16 povezanih

BLOG UŽIVO Tramp i Putin dogovorili sastanak, Rusija pozvala predsednika SAD u Moskvu, Zelenski besan: „Ne damo zemlju!“
Nova pre 46 minutajoš 96 povezanih