Повезане вести
Нада, паника и туга: Моја деветогодишња борба да добијем бебу
Радио 021 21.01.2025
Новинарка ББЦ Мунда Ана Марија Роура прича личну причу док пролази лечење неплодности у нади да ће затруднети. ББЦ Ана Марија и Себастијан на дан трансфера ембриона „Ваша материца је спремна за трансфер ембриона", каже ми доктор… »
BBC News 21.01.2025
Новинарка ББЦ Мунда Ана Марија Роура прича личну причу док пролази лечење неплодности у нади да ће затруднети. „Ваша материца је спремна за трансфер ембриона", каже ми доктор Диаз. Он тренутно прегледа ултразвуком моју материцу… »
Данас 21.01.2025
„Ваша материца је спремна за трансфер ембриона“, каже ми доктор Диаз. Он тренутно прегледа ултразвуком моју материцу током четврте рунде вантелесне оплодње. Покушавам да затрудним већ скоро девет година и усхићена сам вешћу, али… »
Јужне вести 21.01.2025
ББЦ Ана Марија и Себастијан на дан трансфера ембриона „Ваша материца је спремна за трансфер ембриона“, каже ми доктор Диаз. Он тренутно прегледа ултразвуком моју материцу током четврте рунде вантелесне оплодње. Покушавам да… »
НИН 21.01.2025
"Ваша материца је спремна за трансфер ембриона", каже ми доктор Диаз. Он тренутно прегледа ултразвуком моју материцу током четврте рунде вантелесне оплодње. Покушавам да затрудним већ скоро девет година и усхићена сам вешћу, али… »
Вести дана »
Срушио свој бивши клуб! Огласио се Његош Петровић након победе над Звездом!
Курир пре 8 минутајош 112 повезане
"Таква је политика клуба": Тренер Партизана се огласио због Ланетовог сина
Мондо пре 1 сатјош 37 повезаних
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 2 сатајош 51 повезана