Povezane vesti

Nada, panika i tuga: Moja devetogodišnja borba da dobijem bebu

Radio 021 21.01.2025
Novinarka BBC Munda Ana Marija Roura priča ličnu priču dok prolazi lečenje neplodnosti u nadi da će zatrudneti. BBC Ana Marija i Sebastijan na dan transfera embriona „Vaša materica je spremna za transfer embriona", kaže mi doktor Diaz. On… »

BBC News 21.01.2025
Novinarka BBC Munda Ana Marija Roura priča ličnu priču dok prolazi lečenje neplodnosti u nadi da će zatrudneti. „Vaša materica je spremna za transfer embriona", kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte… »

Danas 21.01.2025
„Vaša materica je spremna za transfer embriona“, kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde vantelesne oplodnje. Pokušavam da zatrudnim već skoro devet godina i ushićena sam vešću, ali i uplašena… »

NIN 21.01.2025
"Vaša materica je spremna za transfer embriona", kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde vantelesne oplodnje. Pokušavam da zatrudnim već skoro devet godina i ushićena sam vešću, ali i uplašena da… »

Južne vesti 21.01.2025
BBC Ana Marija i Sebastijan na dan transfera embriona „Vaša materica je spremna za transfer embriona“, kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde vantelesne oplodnje. Pokušavam da zatrudnim već skoro… »

Vesti dana »