Povezane vesti
Nada, panika i tuga: Moja devetogodišnja borba da dobijem bebu
Radio 021 21.01.2025
Novinarka BBC Munda Ana Marija Roura priča ličnu priču dok prolazi lečenje neplodnosti u nadi da će zatrudneti. BBC Ana Marija i Sebastijan na dan transfera embriona „Vaša materica je spremna za transfer embriona", kaže mi doktor Diaz. On trenutno… »
BBC News 21.01.2025
Novinarka BBC Munda Ana Marija Roura priča ličnu priču dok prolazi lečenje neplodnosti u nadi da će zatrudneti. „Vaša materica je spremna za transfer embriona", kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde… »
Danas 21.01.2025
„Vaša materica je spremna za transfer embriona“, kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde vantelesne oplodnje. Pokušavam da zatrudnim već skoro devet godina i ushićena sam vešću, ali i uplašena da će biti… »
Južne vesti 21.01.2025
BBC Ana Marija i Sebastijan na dan transfera embriona „Vaša materica je spremna za transfer embriona“, kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde vantelesne oplodnje. Pokušavam da zatrudnim već skoro devet… »
NIN 21.01.2025
"Vaša materica je spremna za transfer embriona", kaže mi doktor Diaz. On trenutno pregleda ultrazvukom moju matericu tokom četvrte runde vantelesne oplodnje. Pokušavam da zatrudnim već skoro devet godina i ushićena sam vešću, ali i uplašena da će biti… »
Vesti dana »

Samit Putin - Tramp ne odgovara Kijevu ni Evropi, „drske“ terorističke akcije Sirskog - nikome
Sputnik pre 4 minutajoš 58 povezanih

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 4 minutajoš 30 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i pomoć Srbije
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 70 povezanih