Povezane vesti
"Tražili smo prst po putu, sa terase mi bacili kesu sa ledom": Konstantinu (13) je petarda eksplodirala u ruci
Telegraf pre 6 dana
Preporučujemo. Trinaestogodišnji Konstantin Došljak (13), zbog petarde koja mu je eksplodirala rukama, ostao je bez dva prsta. Zajedno sa svojim ocem, Zlatkom Došljakom, gostovao je u "Jutru" na Prvoj i podelio svoju priču javno kako bi sprečio… »
"Krv mi je šiknula u lice, tražio sam svoje prste po ulici": Malom Konstantinu je petarda raznela šaku: "Video sam da mi se…
Blic pre 6 dana
Mali Konstantin (13) je tokom novogodišnjih praznika kada ostao bez dva prsta nakon što mu je u ruci eksplodirala petarda. Kako bi svojim vršnjacima pokazao kolika je opasnost od petardi, mali Konstantin je rešio da svoju priču iznese javno… »
"Krv mi je šiknula u lice, tražio sam svoje prste po ulici": Malom Konstantinu je petarda raznela šaku: "Video sam da mi se…
Blic pre 6 dana
Mali Konstantin (13) je tokom novogodišnjih praznika kada ostao bez dva prsta nakon što mu je u ruci eksplodirala petarda. Kako bi svojim vršnjacima pokazao kolika je opasnost od petardi, mali Konstantin je rešio da svoju priču iznese javno… »
Vesti dana »
Studentska blokada na Autokomandi, odata pošta poginulima u Novom Sadu
RTS pre 2 minutajoš 78 povezanih
Oglasio se kolega povređenog vozača "Laste": Evo gde se nalazi Rade, a ovako su stradali Uroš i Violeta
Telegraf pre 50 minutajoš 75 povezanih
BIA upala u kuću poljoprivrednika u Crnoj Bari, komšije pružile podršku paoru
Vreme pre 50 minutajoš 3 povezane
"Budite uz nas, saopštićemo važne vesti": Vučić: Čestitam svima Savindan
Blic pre 2 minutajoš 16 povezanih