Povezane vesti
"Tražili smo prst po putu, sa terase mi bacili kesu sa ledom": Konstantinu (13) je petarda eksplodirala u ruci
Telegraf 21.01.2025
Preporučujemo. Trinaestogodišnji Konstantin Došljak (13), zbog petarde koja mu je eksplodirala rukama, ostao je bez dva prsta. Zajedno sa svojim ocem, Zlatkom Došljakom, gostovao je u "Jutru" na Prvoj i podelio svoju priču javno kako bi sprečio druge da… »
"Krv mi je šiknula u lice, tražio sam svoje prste po ulici": Malom Konstantinu je petarda raznela šaku: "Video sam da mi se…
Blic 21.01.2025
Mali Konstantin (13) je tokom novogodišnjih praznika kada ostao bez dva prsta nakon što mu je u ruci eksplodirala petarda. Kako bi svojim vršnjacima pokazao kolika je opasnost od petardi, mali Konstantin je rešio da svoju priču iznese javno. Konstantin… »
"Krv mi je šiknula u lice, tražio sam svoje prste po ulici": Malom Konstantinu je petarda raznela šaku: "Video sam da mi se…
Blic 21.01.2025
Mali Konstantin (13) je tokom novogodišnjih praznika kada ostao bez dva prsta nakon što mu je u ruci eksplodirala petarda. Kako bi svojim vršnjacima pokazao kolika je opasnost od petardi, mali Konstantin je rešio da svoju priču iznese javno. Konstantin… »
Vesti dana »

Advokat osumnjičenih za napad na Kobre: Uložićemo žalbe, čekamo da nam dostave spise predmeta
Danas pre 3 satajoš 42 povezane

Aleksić (NPS) pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih

JZO privela i italijanskog IT stručnjaka u garažu Vlade: "Tamo je vladala divljačka atmosfera"
Radio 021 pre 3 satajoš 4 povezane

Burne reakcije javnosti na izjavu predsednice Narodne skupštine: Zahtevi da se uključi novosadsko Tužilaštvo
Moj Novi Sad pre 33 minutajoš 22 povezane