Povezane vesti

"Čast mi je da predsedniku Svetskog ekomskog foruma uručim ovaj Orden" Predsednik Vučić odlikovao Bergea Brendea (foto)

"Čast mi je da predsedniku Svetskog ekomskog foruma uručim ovaj Orden" Predsednik Vučić odlikovao Bergea Brendea (foto)

Kurir pre 30 dana
DAVOS - Čast mi je da predsedniku Svetskog ekomskog foruma uručim ovaj Orden kao priznanje za njegov izuzetan doprinos globalnoj ekonomskoj saradnji, unapređenju međusobnih odnosa i stvaranju održivih rešenja za izazove savremenog sveta, kazao je… »
Vučić uručio Orden srpske zastave prvog stepena predsedniku Svetskog ekonomskog foruma

Vučić uručio Orden srpske zastave prvog stepena predsedniku Svetskog ekonomskog foruma

RTV pre 30 dana
DAVOS - Predsednik Aleksandar Vučić uručio je u Davosu Orden srpske zastave prvog stepena predsedniku Svetskog ekonomskog foruma Berge Brendeu. "Čast mi je da predsedniku Svetskog ekonomskog foruma uručim ovaj Orden kao priznanje za njegov izuzetan… »
Šta sve Vučić radi na Svetskom ekonomskom forumu: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu (FOTO)

Šta sve Vučić radi na Svetskom ekonomskom forumu: Sendvičar u Beogradu, sendvičar u Davosu (FOTO)

Danas pre 30 dana
Aleksandar Vučić u nizu objava na Instagramu o svom boravku na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, napisao je i da je „sendvičar u Beogradu, sendivčar i u Davosu“, uz fotografiju kako jede pljeskavicu. Najavio je opet skup svojih pristalica 24… »
Vučić uručio orden predsedniku Svetskog ekonomskog foruma: Danas i sa Kroom, Rišom i Jansom(foto)

Vučić uručio orden predsedniku Svetskog ekonomskog foruma: Danas i sa Kroom, Rišom i Jansom(foto)

Blic pre 30 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je Orden srpske zastave prvog stepena predsedniku Svetskog ekonomskog foruma Berge Brendeu. "Čast mi je da predsedniku Svetskog ekonomskog foruma uručim ovaj orden kao priznanje za njegov izuzetan… »

Euronews pre 30 dana
Predsednik Aleksandar Vučić uručio je u Davosu Orden srpske zastave prvog stepena predsedniku Svetskog ekonomskog foruma Berge Brendeu. "Čast mi je da predsedniku Svetskog ekonomskog foruma uručim ovaj Orden kao priznanje za njegov izuzetan doprinos… »

RTS pre 30 dana
Predsednik Aleksandar Vučić uručio je u Davosu Orden srpske zastave prvog stepena predsedniku Svetskog ekonomskog foruma Berge Brendeu. "Čast mi je da predsedniku Svetskog ekonomskog foruma uručim ovaj Orden kao priznanje za njegov izuzetan doprinos… »
Vučić uručio orden predsedniku Svetskog ekonomskog foruma

Vučić uručio orden predsedniku Svetskog ekonomskog foruma

Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uručio je Orden srpske zastave prvog stepena predsedniku Svetskog ekonomskog foruma Berge Brendeu. "Čast mi je da predsedniku @worldeconomicforum uručim ovaj Orden kao priznanje za njegov… »
Vučić uručio Orden srpske zastave prvog stepena predsedniku Svetskog ekonomskog forum

Vučić uručio Orden srpske zastave prvog stepena predsedniku Svetskog ekonomskog forum

Telegraf pre 30 dana
Teme za vas. Predsednik Aleksandar Vučić uručio je u Davosu Orden srpske zastave prvog stepena predsedniku Svetskog ekonomskog foruma Berge Brendeu. - Čast mi je da predsedniku Svetskog ekonomskog foruma uručim ovaj Orden kao priznanje za njegov… »

Vesti dana »