Повезане вести
"Част ми је да председнику Светског екомског форума уручим овај Орден" Председник Вучић одликовао Бергеа Брендеа (фото)
Курир 21.01.2025
ДАВОС - Част ми је да председнику Светског екомског форума уручим овај Орден као признање за његов изузетан допринос глобалној економској сарадњи, унапређењу међусобних односа и стварању одрживих решења за изазове… »
Вучић уручио Орден српске заставе првог степена председнику Светског економског форума
РТВ 21.01.2025
ДАВОС - Председник Александар Вучић уручио је у Давосу Орден српске заставе првог степена председнику Светског економског форума Берге Брендеу. "Част ми је да председнику Светског економског форума уручим овај Орден као признање… »
Шта све Вучић ради на Светском економском форуму: Сендвичар у Београду, сендвичар у Давосу (ФОТО)
Данас 21.01.2025
Александар Вучић у низу објава на Инстаграму о свом боравку на Светском економском форуму у Давосу, написао је и да је „сендвичар у Београду, сендивчар и у Давосу“, уз фотографију како једе пљескавицу. Најавио је опет скуп… »
Вучић уручио орден председнику Светског економског форума: Данас и са Кроом, Ришом и Јансом(фото)
Блиц 21.01.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић уручио је Орден српске заставе првог степена председнику Светског економског форума Берге Брендеу. "Част ми је да председнику Светског економског форума уручим овај орден као признање… »
Вучић уручио Орден српске заставе првог степена председнику Светског економског форума
Еуроневс 21.01.2025
Председник Александар Вучић уручио је у Давосу Орден српске заставе првог степена председнику Светског економског форума Берге Брендеу. "Част ми је да председнику Светског економског форума уручим овај Орден као признање за… »
РТС 21.01.2025
Председник Александар Вучић уручио је у Давосу Орден српске заставе првог степена председнику Светског економског форума Берге Брендеу. "Част ми је да председнику Светског економског форума уручим овај Орден као признање за… »
Вучић уручио Орден српске заставе првог степена председнику Светског економског форум
Телеграф 21.01.2025
Теме за вас. Председник Александар Вучић уручио је у Давосу Орден српске заставе првог степена председнику Светског економског форума Берге Брендеу. - Част ми је да председнику Светског економског форума уручим овај Орден као… »
Вучић уручио орден председнику Светског економског форума
Телеграф 21.01.2025
Препоручујемо. Председник Републике Србије Александар Вучић уручио је Орден српске заставе првог степена председнику Светског економског форума Берге Брендеу. "Част ми је да председнику @ворлдецономицфорум уручим овај Орден као… »
Вести дана »
Немања преживео метке монструма, данас први пут после 3 године шутнуо лопту: Отворио меморијалну утакмицу у Малом Орашју у част настрадалих пријатеља (видео)
Курир пре 3 сатајош 79 повезаних
Бесент позвао Кину да појача дипломатију и утиче на Иран да отвори Ормуски мореуз
НИН пре 35 минутајош 47 повезаних
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 1 сатјош 35 повезаних