Повезане вести

(Видео) Показала тело Три месеца након порођаја: Певачица се у трудноћи угојила 30 килограма: Сада позирала у хеланкама и…

(Видео) Показала тело Три месеца након порођаја: Певачица се у трудноћи угојила 30 килограма: Сада позирала у хеланкама и…

Блиц 21.01.2025
Певачица Риалда Карахасановић (32) породила се у октобру, а како је једном приликом открила, током трудноће се угојила 30 килограма. Риалда Карахасановић је изузетно водила рачуна о свом изгледу, а сама је признала да се након… »
Певачица захваљујући овој дијети смршала 50 клограма: Свакога јутра је пила исти напитак, а ево шта је радила када јој се…

Певачица захваљујући овој дијети смршала 50 клограма: Свакога јутра је пила исти напитак, а ево шта је радила када јој се…

Блиц 21.01.2025
Певачица Ана Николић пре неколико година водила је борбу са вишком килограма, а након неког времена она је успела да смрша чак 50 килограма и врати стари физички изглед. Ана Николић једном приликом открила је тада за "Блци" уз… »
Након порођаја смршала 30 килограма! Важи за певачицу која за своје године изгледа феноменално: Уз помоћ ове исхране се…

Након порођаја смршала 30 килограма! Важи за певачицу која за своје године изгледа феноменално: Уз помоћ ове исхране се…

Курир 21.01.2025
Слађа Алегро након порођаја водила је борбу са вишком килограма, а једном приликом открила како је успела да смрша. Певачица је открила да је током трудноће имала 82 килограма и да је свакодневно узимала велике количине слаткиша… »
Певачица смршала 30 килограма: Уз помоћ ове исхране се преполовила: "Била сам дебела, јела сам 300 грама чоколаде дневно"

Певачица смршала 30 килограма: Уз помоћ ове исхране се преполовила: "Била сам дебела, јела сам 300 грама чоколаде дневно"

Блиц 21.01.2025
Певачица Слађа Алегро након порођаја водила је борбу са вишком килограма, а једном приликом открила како је успела да смрша. Слађа Алегро је открила да је током трудноће имала 82 килограма и да је свакодневно узимала велике… »

Вести дана »