Povezane vesti

(Video) Pokazala telo Tri meseca nakon porođaja: Pevačica se u trudnoći ugojila 30 kilograma: Sada pozirala u helankama i…

(Video) Pokazala telo Tri meseca nakon porođaja: Pevačica se u trudnoći ugojila 30 kilograma: Sada pozirala u helankama i…

Blic pre 22 dana
Pevačica Rialda Karahasanović (32) porodila se u oktobru, a kako je jednom prilikom otkrila, tokom trudnoće se ugojila 30 kilograma. Rialda Karahasanović je izuzetno vodila računa o svom izgledu, a sama je priznala da se nakon trudnoće bori a sa… »
Pevačica zahvaljujući ovoj dijeti smršala 50 klograma: Svakoga jutra je pila isti napitak, a evo šta je radila kada joj se…

Pevačica zahvaljujući ovoj dijeti smršala 50 klograma: Svakoga jutra je pila isti napitak, a evo šta je radila kada joj se…

Blic pre 22 dana
Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko godina vodila je borbu sa viškom kilograma, a nakon nekog vremena ona je uspela da smrša čak 50 kilograma i vrati stari fizički izgled. Ana Nikolić jednom prilikom otkrila je tada za "Blci" uz pomoć koje dijete je… »
Nakon porođaja smršala 30 kilograma! Važi za pevačicu koja za svoje godine izgleda fenomenalno: Uz pomoć ove ishrane se…

Nakon porođaja smršala 30 kilograma! Važi za pevačicu koja za svoje godine izgleda fenomenalno: Uz pomoć ove ishrane se…

Kurir pre 22 dana
Slađa Alegro nakon porođaja vodila je borbu sa viškom kilograma, a jednom prilikom otkrila kako je uspela da smrša. Pevačica je otkrila da je tokom trudnoće imala 82 kilograma i da je svakodnevno uzimala velike količine slatkiša. - Baš sam bila… »
Pevačica smršala 30 kilograma: Uz pomoć ove ishrane se prepolovila: "Bila sam debela, jela sam 300 grama čokolade dnevno"

Pevačica smršala 30 kilograma: Uz pomoć ove ishrane se prepolovila: "Bila sam debela, jela sam 300 grama čokolade dnevno"

Blic pre 22 dana
Pevačica Slađa Alegro nakon porođaja vodila je borbu sa viškom kilograma, a jednom prilikom otkrila kako je uspela da smrša. Slađa Alegro je otkrila da je tokom trudnoće imala 82 kilograma i da je svakodnevno uzimala velike količine slatkiša. -… »

Vesti dana »