Povezane vesti
"Minuti su je delili od smrti": Milan Milošević otkrio zbog čega je njegova majka hitno Operisana: "Sad su mi javili da je u…
Blic pre 17 dana
Voditelj Milan Milošević oduvek je isticao koliko vezan za majku Rajku koja se trenutno suočava sa zdravstvenim problemima. Milan je jutros zabrio pratioce kada je objavio sliku svoje majke, uz potresne reči. On se sada tim povodom oglasio i otkrio… »
"Hitno je Operisana, minuti su je delili od smrti" Milan Milošević za Kurir, život njegove majke ugrožen: Ne mogu da je…
Kurir pre 17 dana
Voditelj Milan Milošević izuzetno je vezan za svoju majku Rajku, uz koju je odrastao u domu bez očeve ruke, a jutros rano je zabrinuo pratioce otkrivši da njegovoj najvoljenijoj ženi u životu pogoršano zdravstveno stanje. - Majko moja pobedi još… »
"Majko moja, pobedi, još samo sada" Potresna objava Milana Miloševića, voditelj nikad emotivniji, dirljivim rečima se…
Kurir pre 17 dana
Milan Milošević ne govori često o svojoj porodici, ali je uvek sa puno nežnosti govori o svojoj majci, te je tako i sada podelio njihovu zajedničku fotografiju, uz potresnu poruku. Teška životna priča Miloševića je svima poznata, jer voditelj… »
Plakaćete kao kiša: Potresno obraćanje Milana Miloševića majci
Svet & Skandal pre 17 dana
Majka Milana Miloševića voditelju je sve na svetu Vodtitelj Elite Milan Milošević iza sebe ima tešku životnu priču, a za svoju majku je izrazito vezan. Ona mu je slaba tačka zbog koje neretko i zaplače. Majka Milana Miloševića bori se godinama… »
Vesti dana »
Protest advokata ispred RTS-a: Traže pravovremeno, a ne "selektivno" izveštavanje
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu
RTV pre 49 minutajoš 13 povezanih