Povezane vesti
Portal Zrenjaninski: Samo jedan zaposleni u Pošti Srbije u Zrenjaninu obustavio rad
N1 Info 21.01.2025
Petar Petrović jedini je zaposleni u Pošti Srbije u Zrenjaninu koji je danas obustavio rad. To ga nije obeshrabrilo, piše portal zrenjaninski.com. „Očekivao sam da ću biti jedini, pa se nisam ni razočarao. Nema veze, tako se počinje. Ogrnuo sam se… »
Radnik Pošte Srbije Petar Petrović obustavio rad u znak podrške studentima
Zrenjaninski 21.01.2025
Petar Petrović jedini je zaposleni u Pošti Srbije u Zrenjaninu koji je danas obustavio rad. To ga nije obeshrabrilo. – Očekivao sam da ću biti jedini, pa se nisam ni razočarao. Nema veze, tako se počinje. Ogrnuo sam se zastavom sa protesta, koju si mi… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 10 minutajoš 3 povezane

"Fudbal je pokazao surovu stranu" Blagojević o propuštenim prilikama, Đurđeviću, pa poslao jasnu poruku
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane