Povezane vesti

Oglasio se Boki 13, nije više mogao da izdrži: "Karma je kučka" FOTO/VIDEO

Oglasio se Boki 13, nije više mogao da izdrži: "Karma je kučka" FOTO/VIDEO

B92 pre 15 dana
Kontroverzni šoumen iz Makedonije Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 javno se požalio da prolazi kroz pakao. Makedonski kontroverzni šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, već duže ima ozbiljne zdravstvene probleme, a sada je otkrio i… »
„Samo ja znam kako mi je“: Boki 13 otvoreno o zdravstvenom stanju nakon operacije

„Samo ja znam kako mi je“: Boki 13 otvoreno o zdravstvenom stanju nakon operacije

Nova pre 15 dana
Bojan Janovski, poznatiji kao Boki 13, oglasio se na Instagramu, nakon brojnih spekulacija o njegovom zdravstvenom stanju. Boki 13 se pratiocima obratio i potvrdio da je imao operaciju, kao i da mu je zdravlje ugroženo. Nekadašnji učesnik „Velikog… »
"Da, tačno je, kosa mi je opala" Boki 13 se bori sa ozbiljnom bolešću, a sada je rešio javno da se oglasi i prekine sve…

"Da, tačno je, kosa mi je opala" Boki 13 se bori sa ozbiljnom bolešću, a sada je rešio javno da se oglasi i prekine sve…

Kurir pre 15 dana
Bojan Jovanovski, Boki 13, postao je poznat nakon učešća u rijaliti programu " Veliki Brat", a njegova pojava tada je izazvala veliku buru s obzirom da je bio jedan od prvih muškaraca, na našim prostorima, koji se javno oblačio kao žena. On se… »
(Foto) "kosa mi je opala i stavljena mi je veštačka": Boki 13 progovorio o borbi sa bolešću: "Ja sam bio i ostaću borac"

(Foto) "kosa mi je opala i stavljena mi je veštačka": Boki 13 progovorio o borbi sa bolešću: "Ja sam bio i ostaću borac"

Blic pre 15 dana
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, se već neko vreme bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih je išao i na nekoliko hirurških intervencija. Naime, Boki 13 je postao poznat nakon učešća u rijaliti programu "Veliki Brat". On se sada… »

Vesti dana »