Повезане вести
Огласио се Боки 13, није више могао да издржи: "Карма је кучка" ФОТО/ВИДЕО
Б92 21.01.2025
Контроверзни шоумен из Македоније Бојан Јовановски, познатији као Боки 13 јавно се пожалио да пролази кроз пакао. Македонски контроверзни шоумен Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, већ дуже има озбиљне здравствене проблеме… »
„Само ја знам како ми је“: Боки 13 отворено о здравственом стању након операције
Нова 21.01.2025
Бојан Јановски, познатији као Боки 13, огласио се на Инстаграму, након бројних спекулација о његовом здравственом стању. Боки 13 се пратиоцима обратио и потврдио да је имао операцију, као и да му је здравље угрожено… »
"Да, тачно је, коса ми је опала" Боки 13 се бори са озбиљном болешћу, а сада је решио јавно да се огласи и прекине све…
Курир 21.01.2025
Бојан Јовановски, Боки 13, постао је познат након учешћа у ријалити програму " Велики Брат", а његова појава тада је изазвала велику буру с обзиром да је био један од првих мушкараца, на нашим просторима, који се јавно облачио… »
(Фото) "коса ми је опала и стављена ми је вештачка": Боки 13 проговорио о борби са болешћу: "Ја сам био и остаћу борац"
Блиц 21.01.2025
Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, се већ неко време бори са озбиљним здравственим проблемима, због којих је ишао и на неколико хируршких интервенција. Наиме, Боки 13 је постао познат након учешћа у ријалити програму… »
Вести дана »
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 1 сатјош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 3 сатајош 31 повезана
Формула 1 добила новог шампиона! Невиђена драма у Абу Дабију, ево ко је стигао до титуле!
Курир пре 3 сатајош 41 повезана