Povezane vesti
Lukašenko nije mogao da gleda do kraja, razočaran što je Tramp vređao Bajdena
N1 Info 21.01.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je bio razočaran govorom predsednika SAD Donalda Trampa na inauguraciji, jer je vređao svog prethodnika Džozefa Bajdena i njegovu potpredsednicu Kamalu Haris. „Slušao sam njegovo obraćanje uživo… »
Lukašenko: Razočaran sam što je Tramp vređao Bajdena i Haris na inauguraciji
Vesti online 21.01.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je bio razočaran govorom predsednika SAD Donalda Trampa na inauguraciji, jer je “vređao” svog prethodnika Džozefa Bajdena i njegovu potpredsednicu Kamalu Haris. – Slušao sam njegovo obraćanje… »
Lukašenko: Razočaran sam što je Tramp vređao Bajdena i Haris na inauguraciji
NIN 21.01.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je bio razočaran govorom predsednika SAD Donalda Trampa na inauguraciji, jer je "vređao" svog prethodnika Džozefa Bajdena i njegovu potpredsednicu Kamalu Haris. "Slušao sam njegovo obraćanje… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Približava se Trampov rok, hoće li pritisak promeniti tok rata u Ukrajini?
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Teška nesreća kod Šibenika: Jedna osoba poginula kada je kamion prešao u suprotnu traku i udario u automobil
Blic pre 3 satajoš 2 povezane