Povezane vesti
Lukašenko nije mogao da gleda do kraja, razočaran što je Tramp vređao Bajdena
N1 Info 21.01.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je bio razočaran govorom predsednika SAD Donalda Trampa na inauguraciji, jer je vređao svog prethodnika Džozefa Bajdena i njegovu potpredsednicu Kamalu Haris. „Slušao sam njegovo obraćanje uživo… »
Lukašenko: Razočaran sam što je Tramp vređao Bajdena i Haris na inauguraciji
Vesti online 21.01.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je bio razočaran govorom predsednika SAD Donalda Trampa na inauguraciji, jer je “vređao” svog prethodnika Džozefa Bajdena i njegovu potpredsednicu Kamalu Haris. – Slušao sam njegovo obraćanje… »
Lukašenko: Razočaran sam što je Tramp vređao Bajdena i Haris na inauguraciji
NIN 21.01.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je bio razočaran govorom predsednika SAD Donalda Trampa na inauguraciji, jer je "vređao" svog prethodnika Džozefa Bajdena i njegovu potpredsednicu Kamalu Haris. "Slušao sam njegovo obraćanje… »
Vesti dana »
Sofronijević: Za legalizaciju od juče prijavljeno više od 45.000 objekata
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Studenti Pravnog fakulteta obeležili godinu dana od početka blokade ovog fakulteta: Govor ispred Predsedništva, podrška tužiocima
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana
Ukida se ovo stajalište u Beogradu Izmene traju sve do februara, evo šta je sa linijama javnog prevoza
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana
Pijan udarao sestru u glavu, pa nasrnuo na oca: Užas u Obrenovcu, muškarac (29) uhapšen zbog porodičnog nasilja
Blic pre 3 satajoš 3 povezane