Povezane vesti
Lukašenko nije mogao da gleda do kraja, razočaran što je Tramp vređao Bajdena
N1 Info 21.01.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da je bio razočaran govorom predsednika SAD Donalda Trampa na inauguraciji, jer je vređao svog prethodnika Džozefa Bajdena i njegovu potpredsednicu Kamalu Haris. „Slušao sam njegovo obraćanje uživo… »
Lukašenko: Razočaran sam što je Tramp vređao Bajdena i Haris na inauguraciji
Vesti online 21.01.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je bio razočaran govorom predsednika SAD Donalda Trampa na inauguraciji, jer je “vređao” svog prethodnika Džozefa Bajdena i njegovu potpredsednicu Kamalu Haris. – Slušao sam njegovo obraćanje… »
Lukašenko: Razočaran sam što je Tramp vređao Bajdena i Haris na inauguraciji
NIN 21.01.2025
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je bio razočaran govorom predsednika SAD Donalda Trampa na inauguraciji, jer je "vređao" svog prethodnika Džozefa Bajdena i njegovu potpredsednicu Kamalu Haris. "Slušao sam njegovo obraćanje… »
Vesti dana »

Ponavljaju se izbori u Kosjeriću na biračkom mestu gde je opozicija tražila poništavanje glasanja
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Zbog protesta kod Vlade od petka izmene na linijama javnog prevoza u Beogradu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Mesijeva „magija iz slobodnjaka“ donela pobedu Interu na Svetskom klupskom prvenstvu (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Marko Đurić: Optužnice protiv 11 Srba zbog barikada na Kosovu su politički progon
Danas pre 7 satijoš 1 povezana